Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-11-2018
>
<
Novembre'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Protagonistes
Ambaixadora 2018

Montserrat Boix, Ambaixadora de les Quartes Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC. #WomanLiderTIC

dijous 18 d'octubre de 2018

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

Montserrat Boix
Eventbrite - WOMANLIDERTIC 2018
Montserrat Boix ( @montserratboix
és una periodista catalana que treballa als Serveis Informatius de TVE, especialitzada en informació internacional i en reportatges sobre drets humans de les dones i igualtat.

Va ser pionera a Espanya en l’ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) per a la defensa de la igualtat i l’empoderament de les dones creant el 1996 la web i la xarxa a internet Mujeres en red amb més de 5000 dones coordinades a Espanya i Amèrica Llatina en defensa de la igualtat. És investigadora en ciberfeminisme i ha desenvolupat el concepte "ciberfeminisme social". També ha treballat en el concepte de comunicació com a dret de ciutadania enfront dels interessos de les empreses privades en la gestió i el control dels mitjans de comunicació. Sobre aquests temes té nombroses publicacions accessibles a internet.

És llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha viscut a Algèria on ha treballat per a TVE com a enviada especial a la dècada dels 90. Entre els últims països que ha visitat com a enviada especial està Bangla Desh on ha realitzat diversos reportatges sobre el treball infantil i l’explotació de nenes i nens i sobre la violència contra les dones víctimes dels atacs amb àcid.

Ha estat premiada pel seu treball en diverses ocasions. L’any 2000 va rebre el premi AMECO (Associació Espanyola de Dones Professionals dels Mitjans de Comunicació), el 2001 va rebre el Premi Rosa Manzano atorgat per la Secretaria d’Igualtat del PSOE, el 2005 el Premi al reconeixement a la tasca periodística més destacada en l’eradicació de la violència de gènere, atorgat per l’Observatori Contra la Violència Domèstica del Consell General del Poder Judicial, el 2009 el premi Nicolás Salmerón de Drets Humans i en el 2011 va rebre el VII premi Isonomia contra la violència de gènere a la Universitat Jaume Ier de Castelló. Al 2015 acaba de ser reconeguda amb el Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista atorgat per l’Associació de Dones Periodista de Catalunya per una iniciativa pionera digital de comunicació feminista.

Actualment forma part del projecte Wikidones, per incorporar més contingut sobre dones i amb perspectiva no sexista a l’enciclopèdia digital.

Twitter @montserratboix

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: