Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
WomanLiderTic 2016
Ponent 2016, Protagonistes

Nagore de los Ríos serà ponent de la taula "Dones liderant smart cities i governs oberts"

dimecres 2 de novembre de 2016

Nagore de los Ríos serà ponent de la taula "Dones liderant smart cities i governs oberts"

Totes les versions d'aquest article: [català] [català]

Eventbrite - #womanliderTIC

Experta en comunicació, dades, transparència i govern obert, ha donat suport a moltes institucions i organitzacions per a acompanyar-les en les seves polítiques open i smart: sempre amb l’objectiu d’involucrar als consumidors, la ciutadania, als emprenedors, a les empreses, als clients, als periodistes i a la societat civil. Ha fundat la primera plataforma de Govern Obert de parla hispana (Irekia) i treballat com a consultora sènior a World Bank.
En general, el seu treball es divideix en l’àmbit d’allò privat i d’allò públic. En relació al primer, ajuda a les empreses, marques o emprenedors a conèixer els seus objectius i amb qui es deuen relacionar per a aconseguir-los i a dissenyar la seva estratègia i pla de comunicació per tal que puguin complir-los. Utilitza per fer-ho la seva pròpia ferramenta: Outreach Tool, una metodologia que ha desenvolupat de forma oberta i col·laborativa. En l’àmbit públic, Nagore acompanya a institucions i organismes en els seus processos d’implementació de polítiques open i de transparència.
Es periodista de formació i ha exercit tal professió des dels serveis informàtics de diversos mitjans i gabinets. Va liderar alguna de les primeres campanyes de comunicació digital i va fundar la primera plataforma de govern obert quan era la directa de Govern Obert i Comunicació a Internet al Govern Vasc.
Es va formar en direcció d’empresa i va augmentar els seus coneixements en màrqueting i comunicació, en big data i business inteligence, va llençar una start-ups tecnològica, col·labora en diversos projectes creatius i des del 2013 és Consultora Senior del Banc Mundial, tasca que combina amb la seva pròpia consultoria.

Twitter: @Nagodelos

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nagored...

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: