Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
WomanLiderTic 2016
Mentora 2016, Protagonistes

Nahir Castro, mentora a l’Accenture Mentoring Lunch

divendres 11 de novembre de 2016

Nahir Castro, mentora a l'Accenture Mentoring Lunch

Totes les versions d'aquest article: [català] [català]

Eventbrite - #womanliderTIC

Nahir és Senior Manager d’Accenture Digital en l’àrea de Delivery Analytics amb més de 13 anys d’experiència en el món de la consultoria entemes d’Analytics i arquitectura de dades, és líder de projectes en l’àmbit mundial i internacional. Actualment lidera un projecte en l’àmbit del govern i qualitat de les dades i la definició d’una plataforma futura en l’àmbit d’analytics per a una empresa catalana i donant suport a un client del sector de viatges en la definició de l’estratègia de visualització de dades analítiques per a àrees financeres i de Sales & Marketing a Palma de Mallorca.
La consultoria no li permet avorrir-se, cada dia és diferent i l’aprenentatge és part del seu dia a dia. Considera que li han donat l’oportunitat de conèixer a moltes persones interessants i d’adaptar la seva carrera a les tendències que han sorgit, pel que aquest dinamisme li resulta molt atractiu. Li encanta viatjar i gaudir de la naturalesa, la bona taula, una ruta de senderisme maca i els moments amb la familia.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: