Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Comunicació : Breus

Neix ’Mujeres jóvenes’ per lluitar contra el sexisme

dijous 10 d'octubre de 2013

Neix 'Mujeres jóvenes' per lluitar contra el sexisme

Acaben de constituir com a Associació de Dones Joves de Cantàbria , però comencen amb força . Sota l’empara de la Federació de Dones Joves , s’han organitzat per divendres que ve la I Jornada ’ Grábatelo’ - Prevenció de Violència de Gènere a la Joventut , que començarà a les quatre de la tarda a la Biblioteca Central de Cantàbria , al carrer Ruiz de Alda de Santander .

La seva presidenta , Bàrbara Cobo , coneixia des de fa temps el funcionament de la Federació , « i em vaig adonar que a Cantàbria no hi havia res semblant . Per això , a principis d’any , em vaig posar a treballar per crear una mena de filial . Ja som 10 dones , entre els 20 i els 30 anys » . Igual que en l’agrupació nacional , l’associació càntabra es basa en tres pilars : « La sensibilització i prevenció de la violència de gènere , a més de la coeducació i la prevenció de trastorns alimentaris » .

Des del seu punt de vista , el punt feble de Cantàbria « està sobretot en l’àrea de la violència de gènere , no només la física , sinó en la verbal , on ha guanyat força a través de les xarxes socials . El ’ WhatsApp ’ és una important eina de control » .

Per això , ha considerat que cal « molta més sensibilització entre la gent jove . Esperem que les jornades d’aquest divendres serveixin com a primer pas » .

Durant la jornada es tractaran , a través de tallers , el llenguatge sexista , l’educació sexual com a forma de prevenció de la violència de gènere i l’impacte de les noves tecnologies en aquesta matèria . L’associació disposa del correu mujeresjovenescantabria@hotmail.com .

Font: Eldiariomontañés

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: