Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Emprenedores : Breus

Neix una plataforma de dones expertes per ampliar la seva presència en els mitjans

dimecres 5 de març de 2014

Neix una plataforma de dones expertes per ampliar la seva presència en els mitjans

Nou de cada deu persones expertes consultades per mitjans de comunicació són homes, una realitat que diverses associacions de dones professionals volen canviar a través d’una iniciativa per augmentar la presència de les dones expertes en les informacions periodístiques.

Amb el nom de Plataforma de Expertes, la iniciativa ha estat presentada aquest dimarts i reuneix més de 200 dones especialistes en múltiples camps i activitats , que es posen a disposició dels mitjans de comunicació per potenciar la seva visibilitat en aquests i "aplanar el camí de la igualtat".

La seva presidenta, Ana Lamas, ha explicat que neix per "cobrir una necessitat latent" ja que s’ha preguntat com es pot progressar " ignorant l’opinió i el talent del 50% de la població". Es tracta de la primera eina de recerca en línia que permetrà als mitjans de comunicació localitzar els contactes i obtenir opinions d’ "expertes de primeríssim nivell " de tots els àmbits , tal com ha assenyalat Lamas. "No es tracta de visibilitat sigui com sigui, sinó d’oferir una veu consistent, el que ens obligarà a tots a debatre més , aprendre ia comunicar millor", ha destacat la presidenta .

Un "punt de partida" cap a la igualtat La presidenta de la Federació d’Associacions de Periodistes d’Espanya (FAPE) , Elsa González , ha qualificat aquesta eina com "fonamental " perquè , en l’actualitat , els mitjans reflecteixen un món fet , dirigit i explicat per homes .

Font: 20 minutos

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: