Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Dones en Xarxa

Noies, les TIC son Nostres!

dimarts 20 de febrer de 2018

Noies, les TIC son Nostres!

Eventbrite - Presentació del portal "Noies, les TIC són Nostres"
Ahir dilluns 19 de Febrer, Lourdes Muñoz, presidenta de Dones en Xarxa, va presentar el projecte Noies, les Tic són Nostres, dins del Mobile Week Barcelona. Aquest projecte s’emmarca dins la nostra línia de generar xarxes de dones i continguts digitals que es puguin reutilitzar , i que promocionin la figura de les dones i afavoreixin la nostra igualtat en l’àmbit TIC.

Creiem que és molt important la presència de les dones en l’àmbit digital. Aquesta és una qüestió estratègica per a la societat i també per a les dones perque l’àmbit digital marcarà el món, i d’aquí les nostres diverses iniciatives en aquest entorn. En aquest sentit creiem que s’ha de promocionar la presència de les dones en tots els àmbits i en tots els moments. Des de les dones mes joves fent que el seu talent sigui un incentiu que les motivi i que optin per els estudis tecnologics per accedir a llocs de treballs tecnologics, fins a tenir dones en espais directius i tecnologics o que promocionin les seves stratups, i arribant al mes alt nivell com son les CEO’s de grans empreses tecnològiques.

Aquest projecte va dirigit a les dones d’entre 16 i 18 anys en el moment que han de decidir les seves carreres. Hem creat un portal on hem enregistrat dones que han participat en el #WomanLiderTic , i per tant totes aquestes dones que han col•laborat amb nosaltres en aquest esdeveniment, i van accedir a gravar un video curt per donar un missatge molt clar responent a la pregunta: "Per què has d’estudiar TIC?"

Aquest portal dóna un missatge clar en primera persona, per part de les dones de perque les noies han d’estudiar teconlogia. Ho hem fet organitzant els seus videos per l’ús social que en fan de les TIC, es a dir, cóm aquesta dóna utilitza les TIC, amb quina finalitat social, i també per el seu lloc de treball.

Presentarem aquest portal el proper dimecres 25 d’abril en el marc del Movistar Centre, una iniciativa de Telefónica que està concebut com un espai obert als ciutadans. Ofereix una àmplia agenda d’activitats relacionades amb el món de la tecnologia i la innovació, posant èmfasi en els canvis que estem vivint gràcies a la digitalització del nostre entorn. Un lloc per visitar i experimentar, per compartir nous enfocaments i oportunitats, per gaudir i aprendre
Esteu totes convidades i ja podeu formalitzar la inscripció

US ESPEREM. NO HI FALTEU!

Presentació Noies, les TIC són Nostres
Dijous 22 de Març de 2018
19:00 h.
Mobile World Centre. Carrer de Fontanella 2. BCNhttps://goo.gl/maps/CcKMfzhZ8Xs

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: