Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Comunicació : Breus

Només el 14% dels directors de televisió són dones

dijous 18 de setembre de 2014

Només el 14% dels directors de televisió són dones

Les minories i les dones no han aconseguit un progrés significatiu a l’hora d’obtenir treballs com a directors de sèries de televisió, segons un estudi publicat pel Sindicat de Directors dels Estats Units (DGA).

Segons les xifres de la institució, el 81% dels directors de sèries de televisió durant la passada temporada són blancs, mentre que només el 14% del personal contractat per a aquest càrrec correspon a dones. Aquest número és el mateix que es va obtenir en la temporada 2012-13.

L’estudi realitzat pel DGA cobreix més de 3.500 episodis de sèries emeses per cadenes nacionals, de cable, premium i productes originals per a internet.

A més, els números reflecteixen que els homes blancs van dirigir el 69% del total d’episodis rodats, mentre que les minories es quedaven en un 17%. Les dones blanques es van encarregar d’un 12% del total, mentre que les dones pertanyents a minories tot just van signar el 2%.

"Desafortunadament, pot resultar sorprenentment difícil convèncer la gent que controla les contractacions per fer petites millores en les seves pràctiques", ha indicat el president de la DGA, Paris Barclay. "Però el resultat final és una cosa que val la pena. Això hauria d’importar a tots, com a cultura, com a indústria i com a directors", ha afegit.

Barclay és productora executiva i directora de diversos episodis de la sèrie Sons of Anarchy. Ha dirigit 135 capítols de televisió corresponents a sèries com NYPD Blue, ER, The West Wing, CSI, Lost i The Shield.

"La gent diu sovint que tots som responsables de la diversitat, però al final això vol dir que ningú es fa responsable d’això", sosté. "És hora que la gent que pren les decisions sobre les contractacions deixi de posar excuses", afegeix.

L’informe inclou una llista de 23 sèries que no van donar feina com a directors a cap dona ni cap membre de minories, incloses "Boardwalk Empire, Fargo, Hannibal o Resurrection.

També va nomenar 31 sèries en què almenys el 50% dels capítols van ser dirigits per dones o persones de minories, com Drop Dead Diva, Mike and Molly, Homeland, The Good Wife o Modern Family.

Veure en línia : El mundo /EFE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: