Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Reus [+]

Avui és: 23-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

PARAULES CLAU

Web local Reus

Nou Pla de Polítiques de Gènere a Reus

dimecres 29 de desembre de 2010

Nou Pla de Polítiques de Gènere a Reus

El passat 22 de desembre de 2010, dins del Ple de la ciutat de Reus, s’ha aprovat el Pla de Polítiques de Gènere per unanimitat. És un pas més per la societat reusenca per viure en equitat de gènere o, dit amb altres paraules, per a què sigui real la igualtat entre homes i dones. Si, és un dia especial, però no nomes per les dones, sinó pels homes, per tota la societat en general, ja que aquest Pla de polítiques neix amb la voluntat de treballar per i amb les dones però també amb els homes.

L’Ajuntament de Reus fa molts anys que treballa per eradicar la discriminació vers les dones. Als anys 80 ja es van iniciar els primers programes d’atenció a la dona i la seva política ha anat evolucionant igual que en altres ciutats, van ser un dels primers Ajuntaments de tenir una oficina d’atenció a la víctima on el treball conjunt entre cos de la Guardia Urbana i Serveis Socials és segell de qualitat i professionalitat.

S’ha fet un pas més, gràcies a la implicació de molts tècnics i tècniques de l’Ajuntament de Reus, apostant per la transversalitat, i el compromís i la dedicació de la ciutadania. Han sigut moltes persones que han col·laborat per fer realitat aquest document que durant els propers quatres anys ha de marcar aquesta nova ruta, d’aquest viatge que van iniciar fa molts anys amb les primeres reivindicacions de dones anònimes i no tan anònimes.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: