Webs Locals

Agenda de Sant Boi [+]

Avui és: 26-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Web local Sant Boi

Nova programació Centre de Recursos i Documentació de les Dones

dilluns 12 de gener de 2015

Nova programació Centre de Recursos i Documentació de les Dones

Ja está disponible la nova programació del Centre de Recursos i Documentació de les Dones, la durada d’aquesta compren els mesos de gener a juliol de 2015

La Pots Descarregar Aquí

Hi trobaras entre d’altres Tallers variats, Noves tecnologies, Punt de suport informàtic, taller d’escriptura Delta, Grups de treball ...

Tallers variats
La Lila Lorenzo continuarà al capdavant dels tallers de relaxació i risoteràpia, però això no acaba aquí, enguany engeguem dos nous tallers: "El control de les emocions a través del moviment del cos" i "El poder de ser tu mateixa"
La psicòloga Maria Ferré ens acompanya un any més amb tallers i xerrades per a l’apoderament de les dones, en aquesta ocasió alguns oferiran eines per a gestionar els processos de recerca de feina. A més, al febrer us podeu apuntar al taller "Recerca de feina a través d’Internet"
• Com afrontar una nova etapa vital
• La recerca de feina, un repte emocional
• Conviure amb l’estrès i l’ansietat
• Com afrontar una entrevista de feina
• El poder de ser tu mateixa
• Sí als limits! El dret a dir que no
Noves tecnologies
No ens oblidem de les noves tecnologies (TIC). Fruit de les vostres demandes, apostem per la continuïtat de les formacions relacionades amb els smartphone. En "Fotografia amb el teu smartphone" aprendrem en profunditat com funciona la càmera dels telèfons intel•ligents i alguns trucs i consells bàsics de fotografia per tal de que les vostres fotografies siguin encara més maques.
Al taller "Com organitzar-te amb el teu smartphone" us mostrarem com podem aprofitar-lo per a millorar la vostra organització: l’ús de l’agenda, recordatoris, el bloc de notes, la creació de grups...
Per últim, aquelles que hagueu fet alguna formació sobre Internet podreu ampliar els vostres coneixements al taller "Internet avançat" que es realitzarà al juny.
Punt de Suport Informàtic
El Punt de Suport Informàtic, l’espai per a resoldre els vostres dubtes i compartir coneixements informàtics o tecnològics, amplia el seu horari també als dijous. Recordeu que podeu venir a fer consultes relacionades amb l’ordinador, l’smartphone, la tablet i us podem assessorar a l’hora d’escollir nou telèfon o contractar internet, si teniu alguna incidència a l’hora de crear algun document, fer el currículum...
Aquest és el calendari:
• Gener: 13,14 i 15.
• Febrer: 3, 4 i 5.
• Març: 10, 11 i 12.
• Abril: 7, 8 i 9.
• Maig: 5, 6 i 7.
• Juny: 2, 3, 4, 30
• Juliol: 1 i 2
Si esteu interessades en assistir a aquest espai heu de contactar amb el CRDD per apuntar-vos en algun dels dos torns: 17h o 18h
Taller d’Escriptura Delta
El "Taller d’Escriptura Delta”, també torna. Un taller que s’organitza a diferents municipis del Baix Llobregat i que resulta una molt bona oportunitat per a les dones que vulguin millorar la seva expressió escrita i dominar tècniques d’escriptura narrativa.
Grups de treball
Trobareu com sempre el grup de suport a l’alletament matern i criança AREOLA els primers dilluns de mes de 17 a 18,30h a Can Jordana.
El Grup de lectura dramatitzada també està obert a noves inscripcions. Es tracta d’un taller en el que es treballa l’expressió corporal i la lectura per tal d’eliminar la por escènica i aconseguir un nivell de lectura més àgil, tot a partir de jocs, dinàmiques i posades en escena.
Una altra novetat és el grup de treball "Adolescències: emocions, relacions i sexualitat" una formació per a pares i mares amb fills i filles adolescents en la que es treballaran els aspectes clau per acompanyar a l’adolescència (comunicació positiva, bons tractes, etc.) fent una especial atenció a les relacions emocionals, afectives i sexuals.
Inscripcions
Us recordem que les inscripcions dels tallers es van obrint paulatinament.
Per fer-les o demanar més informació podeu contactar amb el CRDD al telèfon 93.635.12.00 ext:156 o presencialment els dimarts i dijous de 10 a 13h i els dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20h al carrer Ebre, 27.
També les podeu formalitzar a través del formulari que trobareu aquí
****Us recordem que ja no estan disponibles les inscripcions a través del mail crdones@santboi.cat. Si les voleu fer telemàticament ho podreu fer a través de la web igualtatsantboi.cat
També us recordem que si no podeu assistir a alguna de les activitats a la que us heu inscrit ho heu de comunicar prèviament al CRDD.

Desitgem que us agradi!

Centre de Recursos i Documentació de les Dones
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
93.635.12.00 ext:156
crdones@santboi.cat

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: