Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Santa Coloma [+]

Avui és: 24-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Nova temporada de l’Aula de Salut de Pares i Mares

divendres 4 de novembre de 2011

Nova temporada de l'Aula de Salut de Pares i Mares

La nova temporada de l’Aula de Salut de Pares i Mares s’estrena el proper 8 de novembre amb una xerrada sobre noves tecnologies.

Enganxats a l’ordinador! És saludable? és el títol de la primera xerrada del cicle Aula de Salut de Pares i Mares. La xerrada, que va a càrrec de l’ONG Educació per a l’Acció Crítica, es farà el dia 8 de novembre, a partir de les 18.30 hores, a la sala d’actes del Museu Torre Balldovina.

Aquesta activitat es presenta en forma de teatre-debat on es treballarà situacions com la violència dels videojocs, el sopar davant la televisió, les relacions entre els joves i el fet de tenir o no tenir mòbil. Es tracta d’una invitació a la reflexió de com poder ajudar als nostres fills i filles a fer un ús raonable de les noves tecnologies.

L’Aula de Salut de Mares i Pares es presenta a l’AMPA com un recurs dirigit a totes les persones amb filles i fills en edat escolar, primària i secundaria. De forma puntual, aquesta activitat està adreçada a tota la família.

Serà ideal que totes les mares i/o els pares vinguin acompanyats dels seus fills i filles, i altres persones que hi participin en l’educació per a la salut dels nostres joves. Les diferents visions ajudaran a enriquir el debat posterior a la representació teatral.

L’entrada és lliure fins completar l’aforament, per això és imprescindible confirmar l’assistència. Aquesta iniciativa està organitzada pel Servei de Salut i Acció Comunitària amb la col·laboració del Servei d’Ensenyament de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Veure en línia : AJUNTAMENT SANTA COLOMA

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: