Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Notícies

Crònica Speech Flash: Nous Talents

Dones joves destacades en projectes tecnològics
dimecres 22 de novembre de 2017

Crònica Speech Flash: Nous Talents

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

Anna de la Rosa presenta l’Speech Flash, una taula dedicada a les joves talent en les TIC, coordinada per Mònica Acebo. Anna treballa a HP i forma part de la xarxa HP Women que connecta les dones que es dediquen a l’àmbit tecnològic en un sector on predominen els homes i des d’on busquen motivar altres dones joves a emprendre carreres tecnològiques. Presenta a les convidades de la taula i els dóna la paraula.

Laia Matari i Elsa Roucaud tenen 16 anys, són alumnes de primer de batxillerat i vénen a presentar el seu projecte de app, que tracta de generar una xarxa on artistes que no tenen accés a cap espai on poder desenvolupar la seva disciplina es trobin amb persones o projectes que puguin cedir-los aquest espai. el projecte va néixer per ser presentat a l’Audi Creativity Challenge amb un format més ambiciós que les alumnes van adaptar per al concurs mSchools el qual sí van guanyar. Amb aquesta proposta pretenen augmentar la producció i el consum de cultura en el futur.

Els segueixen Joana Forne i Anna Erta que tenen 14 anys, estudien tercer d’ESO i vénen a presentar una app que va guanyar un premi en el concurs Technovation amb el seu grup anomenat Crabum, del qual també formen part tres noies més. La seva app es basa en intercanviar coneixements amb alumnes de tot el món i poder contactar a través d’un xat. El seu objectiu bàsic és baixar el fracàs escolar a partir del treball cooperatiu en xarxa.

I, finalment, Elisabet Calabuig de 17 anys que està cursant primer de carrera en Enginyeria de disseny industrial i desenvolupament de producte, ens mostra un vídeo sobre el seu projecte: disseny i construcció d’un violí elèctric intel·ligent. Elisabet ens explica com ha unit així els dos àmbits als quals es dedica: la tecnologia i la música. El violí compta amb un sistema de sensors que avisa al músic quan té la mà mal col·locada ja que el violí no té cap sistema propi per poder mesurar amb precisió la localització exacta de cada nota. D’aquesta manera, l’instrument es torna intel·ligent en ajudar al músic a millorar la seva tècnica. El seu projecte va guanyar un premi de la Societat Catalana de Tecnologia.

P.-S.
Mira el vídeo del Speech Flash aquí: https://www.youtube.com/watch?v=k0c...

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: