Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Dones en Xarxa

Nova traducció: XXV Edició de Coctels&Net 25 Novembre Madrid

Amb @PilarMillan
dimecres 3 d'octubre de 2018

Nova traducció: XXV Edició de Coctels&Net 25 Novembre Madrid

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

INSCRIU-TE ARA!

El proper dijous 25 d’octubre a les 19:30h en @TheIrishRoverM a Madrid, tindrà lloc la presentació de la XXV edició de còctels & Net parlant de dones i xarxes en format tipus "afterwork", ja que el que volem és compartir coneixements entre totes les dones que utilitzen les xarxes per als seus projectes socials, empresarials o professionals.
Comptem amb la participació de Pilar Millán consultora especialitzada en estratègia digital i en el plantejament i execució de plans de reputació digital amb fort component analític. Serà interessant la seva aportació pels coneixements que posseeix sobre captació, retenció i fidelització de usuaris y el desenvolupament de productes digitals a partir d’una estratègia i execució basada en gestió àgil de projectes amb Scrum, Kaban, Lean i XP. És formadora especialitzada en transformació digital per a grans companyies. Actualment està desenvolupant audiències digitals a les cadenes musicals de @PrisaRadio.

Ja sabeu que després que la Pilar ens expliqui la seva experiència personal en l’àmbit de la seva experiència professional, podrem tenir un ampli i ric debat entre totes.
Pilar MIllan

A Dones en Xarxa promovem i treballem en xarxa i C&N madrid és un esdeveniment co-organitzat per dones compromeses i que estan en xarxa. Les impulsores del C & N madrid són:Imma Aguilar, Inma Ferragud, Rosa Matias, Reyes Montiel, Bárbara Yuste y Lourdes Muñoz , como presidenta de dones en xarxa.

Celebramos 25 ediciones de Coctels&Net ¡Vívela con nosotras!
Coctels & Net
Jueves 25 Octubre 19:30h
The Irish Rover Madrid. Avda. Brasil 7

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: