Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Cultura : Breus

NOVEMBRE VACA torna amb 4 propostes artístiques

dijous 5 de novembre de 2015

NOVEMBRE VACA torna amb 4 propostes artístiques

La Mostra de Creadores Escèniques NOVEMBRE VACA, que organitza l’Associació de Creadores Escèniques PROJECTE VACA, arriba aquest any a la seva edició número 16, fent d’aparador de les propostes creatives i artístiques fetes per dones. En el decurs d’aquests anys, NOVEMBRE VACA ha acollit més de cent-seixanta propostes, posicionant-se així com a referent en la reivindicació de la producció teatral femenina.

Projecte VACA és una associació de creadores escèniques constituïda l’any 1998 amb voluntat de potenciar la incidència de les dones creadores en tots els nivells del sector professional, duent a terme una tasca permanent d’investigació, experimentació i producció en l’àmbit de la creació escènica. L’objectiu del projecte passa per estimular l’estudi i promoció de treballs fets per dones en el teatre, acollint les iniciatives creatives plantejades per les dones vinculades a Projecte VACA i apostant pel treball col·lectiu.

Les principals línies d’actuació en les quals l’associació inverteix els seus esforços són la formació de les sòcies, proposant espais d’investigació i col·laborant amb intercanvis de propostes de naturalesa similar. D’altra banda, es posa especial atenció en aquells projectes amb un alt component social que volen apropar les dones en risc d’exclusió o que promouen la presència de dones en el procés de creació teatral. Finalment, es centra la feina en la difusió de la producció pròpia de les membres del col·lectiu impulsant iniciatives d’exhibició i participació com taules rodones, tallers, seminaris i espectacles.

Les proposes d’aquest any:

- 5 de novembre | CONFERÈNCIA INSTANTEATRE. A les 18:30 h. Auditori Institut del Teatre de Barcelona.

-  7 de novembre | JORNADA INSTANTEATRE. A les 19 h. Teatre La Bòbila de l’Hospitalet.

- 10 de novembre | CONFERÈNCIA RESPOSTA A CARTES IMPERTINENTS, EL TEATRE DE MARIA AURÈLIA CAPMANY. A les 19 h. Teatre La Bòbila de l’Hospitalet.

-  20 i 21 de novembre | TRANSFORMER VACA 2015: EL CAMÍ DEL COLIBRÍ. A les 19:30 h (el dia 21 també a les 17 h.) Sala d’Actes del Centre Cívic Barceloneta.

-  24 i 25 de novembre | RESPOSTA A CARTES IMPERTINENTS. A les 20:30 h. Centre Cultural La Farinera.

-  27 de novembre | VAKABARET. A les 20:30 h. Espai Boca Nord.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: