Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 10-12-2018
>
<
Desembre'18
llmamejovessum
2627282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Política : Breus

Obama elegeix per primera vegada a una dona per presidir la Reserva Federal

dimecres 9 d'octubre de 2013

Obama elegeix per primera vegada a una dona per presidir la Reserva Federal

Després de mesos de debat , el president Barack Obama ha decidit designar Janet Yellen com a nova presidenta de la Reserva Federal . Si el Senat confirma el seu nomenament , serà la primera dona al comandament del banc central nord-americà i probablement la dona més poderosa del món .

El president ja ha pres la decisió i l’anunciarà aquest dimecres a les tres de la tarda ( 21:00 , hora peninsular ) , segons fonts governamentals . L’actual president de la Fed , Ben Bernanke , acaba el seu mandat al gener després de gairebé vuit anys en el lloc . Yellen , que ara és vicepresidenta de la Reserva Federal i té 67 anys , li passarà llavors després de passar pel Senat . Des de 2010 , ha estat una fidel aliada de Bernanke com a número dos .

Si es confirma el seu nomenament , serà la primera demòcrata en el lloc des de 1987 . Va ser assessora de Clinton , però és poc política i es declara centrista . Els demòcrates tenen majoria al Senat . Alguns republicans qüestionaran les posicions de Yellen a favor de posar més diners en l’economia en temps de crisi , però la ajudarà seu perfil tècnic i la seva experiència de dècades en política monetària . Si és escollida, serà la presidenta de la Reserva Federal amb més experiència prèvia en la institució . Ja fa nou anys en el sistema de la Fed ( Bernanke tenia tres anys d’experiència , Greenspan , cap, Volcker , quatre) .

En el debat sobre quan retirar les compres de bons per sostenir l’economia , Yellen està entre els més temorosos de treure les ajudes massa ràpid . El seu nomenament apunta que la Fed les mantindrà més temps . Al setembre, els dividits governadors van decidir prolongar el pla . Bernanke va dir al setembre que ara no hi ha calendari per acabar amb les ajudes extra . El procés de confirmació de Yellen serà en qualsevol cas més fàcil que el de Larry Summers .

Font: ElMundo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: