Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Internacional : Breus

Obama promou la transparència salarial en favor de la dona treballadora

dimarts 8 d'abril de 2014

Obama promou la transparència salarial en favor de la dona treballadora

El president dels Estats Units, Barack Obama, presentarà avui en un acte a la Casa Blanca dos decrets de llei per promoure la transparència salarial en favor de la dona treballadora de la nació, que de mitjana cobra només 77 centaus per cada dòlar que guanya un dels seus companys homes.

Un dels decrets que signarà avui Obama prohibeix als ocupadors federals prendre represàlies contra els treballadors que qüestionin la seva remuneració i vulguin discutir-la, segons ha informat la Casa Blanca en un comunicat .

Aquest decret no obliga els empresaris a publicar les pagues dels treballadors ni a aquests que discuteixin seu salari però sí " ofereix una eina crucial per afavorir la transparència salarial" .

" D’aquesta manera els treballadors tenen una via potencial per descobrir violacions de les lleis d’igualtat salarial i la capacitat de buscar les solucions apropiades" , ha explicat la Casa Blanca .

El segon decret que rubricarà avui Obama és un memoràndum presidencial en què dóna instruccions al secretari de Treball per establir noves regulacions que exigeixin als ocupadors federals proporcionar al departament un resum amb la informació de la remuneració dels seus empleats , incloent les dades per sexe i raça .

El departament de Treball utilitzarà aquesta informació per afavorir el compliment de les lleis d’igualtat salarial , així com per identificar amb més eficàcia les injustícies en aquesta matèria .

Les dones nord-americanes representen gairebé la meitat de la força laboral del país però de mitjana només guanyen 77 centaus per cada dòlar que guanyen els seus companys homes , segons les últimes dades del cens nacional .

Els dos decrets que Obama presentarà avui s’emmarquen en el seu propòsit de legislatura de reduir les desigualtats als Estats Units i en una agenda marcada per les eleccions legislatives de novembre , en què els demòcrates es juguen mantenir el control del Senat .

Per això, els legisladors del seu partit insten el president a impulsar una agenda genuïnament demòcrata que marqui diferències amb els republicans en assumptes socials per retenir el vot dels col · lectius que el van dur a la presidència , entre ells i en un lloc molt destacat les dones .

Veure en línia : El País

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: