Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Obama reclama un salari equitatiu per a les dones i lloa la seva capacitat de sacrifici

divendres 21 de març de 2014

Obama reclama un salari equitatiu per a les dones i lloa la seva capacitat de sacrifici

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha reclamat avui a Orlando (Florida) un salari equitatiu per a les dones, dels que va lloar la seva capacitat de "sacrifici" per treballar i atendre una família al mateix temps.

"L’economia recompensa als treballadors" amb un salari digne , i "ara també és el torn que ho faci amb les dones que treballen dur", ha destacat Obama en un fòrum celebrat a la universitat pública València College .

Després d’assegurar que el país necessita una economia que "funcioni per a tothom, no només per a uns pocs", el mandatari va elogiar l’aportació de les dones a la unitat familiar i la bona marxa de la nació, malgrat "els desafiaments que enfronten" moltes d’elles amb un "salari per sota de la mitjana" .

Festejar així al col·lectiu femení, el vot va donar suport majoritàriament a Obama en els comicis presidencials de 2012, enfront del seu llavors rival, Mitt Romney , amb paraules en què va expressar la seva admiració per " el sacrifici de les dones ", el seu " coratge" , vitals per a la construcció del país .

(...)

Font: Información

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: