Webs Locals

Entitats d’Olesa de Montserrat

Agenda d’Olesa de Monsterrat [+]

Avui és: 16-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Web local Olesa de Montserrat

Olesa commemora el Dia Internacional de la Dona

dilluns 26 de març de 2012

Olesa commemora el Dia Internacional de la Dona

Olesa va celebrar el Dia Mundial de la Dona com és costum a la ciutat. Per commemorar aquesta efemèride, l’Ajuntament, en col·laboració amb diferents entitats de la vila, va organitzar un seguit d’activitats, que van començar a la biblioteca Santa Oliva i que van continur a partir de les 7 de la tarda a l’auditori de la Casa de Cultura, on l’alcalde d’Olesa, Salvador Prat, va fer lectura d’un manifest reivindicatiu.
La regidora de Participació, Montserrat Esparbé, va ser l’encarregada d’obrir els actes commemoratius del Dia de la Dona. Maria Serrano, una nena de deu anys, va obrir la lectura col·lectiva llegint el primer paràgraf de l’obra “L’ofici dels muts”, de Maria Isabel Joven López, guanyadora del Cinquè concurs de narrativa Delta 2009-2010.
A quarts de 8 del vespre també es va iniciar a l’Auditori de la Casa de Cultura el concert “Cançons del meu record”, amb la col·laboració del grup Embassy i la coral Les Veus d’Ariadna. Abans del concert es va fer entrega dels diplomes del taller de música fet a La Teixidora. L’alcalde d’Olesa, Salvador Prat, també ha estat l’encarregat de llegit el manifest pel Dia de la Dona.
El divendres, 9 de març, i a partir de les 11 del matí, al mercat Municipal es tornarà a fer una lectura col·lectiva amb obsequi de llibres per als participants. I ja a la tarda, a partir de les 5 de la tarda, Olesa Ràdio serà l’escenari del primer Cafè-Tertúlia organitzat per l’Ajuntament, que en vol fer de periòdics al centre de recursos per a dones La Teixidora.
La darrera de les activitats al voltant de la commemoració del Dia Internacional de la Dona serà l’exposició “Dones, vot i participació sociopolítica” a partir del 13 de març a la Casa de Cultura.


El 8 de març s’ha convertit en un símbol per a les dones dels cinc continents. Per aquesta raó, la celebració del Dia Internacional de la Dona és important de cara a seguir recorrent el llarg camí cap a la plena igualtat entre homes i dones a tot el món.

(Font: Olesa Ràdio – 90.1FM) –

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: