Webs Locals

Entitats d’Olesa de Montserrat

Agenda d’Olesa de Monsterrat [+]

Avui és: 21-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Web local Olesa de Montserrat

Olesa de Montserrat redueix la bretxa digital amb Alvarion

dijous 13 d'octubre de 2011

Olesa de Montserrat redueix la bretxa digital amb Alvarion

Alvarion ha conclòs la implantació de ambdues xarxes de telecomunicacions WiMAX en els municipis de Torredembarra i Olesa de Montserrat. Amb aquests dos nous projectes, demostra el seu lideratge a Catalunya, on ja ha dut a terme amb èxit projectes similars a Montmeló i l’Arboç, tots ells implantats per l’operador global de telecomunicacions WiMAX Global Access.

Gràcies a la tecnologia sense fil de la companyia, tots els ciutadans i visitants d’aquestes localitats podran beneficiar-se d’un accés a Internet d’alta qualitat, rendible i fàcilment ampliable quan es necessiti.

A més, aquestes millores posen de manifest la voluntat dels municipis catalans de reduir la bretxa digital.

Tant l’Ajuntament de Torredembarra, Tarragona, com el d’Olesa de Montserrat, Barcelona, van confiar en WiMAX Global Access per implantar el sistema de comunicacions més adequat per a les característiques de les seves localitats.

La tecnologia més adequada per a tots dos municipis era la tecnologia sense fil WiMAX, ja que proporciona uns serveis d’alta qualitat, rendibles i fàcilment instalables”, va afirmar Darrel Singht, Responsable d’Expansió de WiMAX Global Access. “Donats els èxits en anteriors projectes, no vam tenir dubte en cap moment que la millor opció era utilitzar els productes WiMAX de Alvarion”.

D’altra banda, Josep Pérez Moix, Responsable de Sistemes Informàtics i Comunicacions de l’Ajuntament de Torredembarra, va comentar que “el projecte té com a finalitat primordial millorar el servei de comunicació al ciutadà i millorar la comunicació de tots els edificis oficials de l’ajuntament”.

La connexió a internet que proporcionen aquestes noves xarxes és d’altíssima qualitat, oferint una velocitat de 3MB reals, que equivaldrien a 6 o 8MB en ADSL. En aquests ajuntaments es podran disposar d’aquests avantatges a preus molt baixos, amb la màxima garantia. La xarxa consisteix en la interconnexió de seus municipals en una sola pel que és fàcilment ampliable, ja que hi ha un sol punt de connexió. En el cas de Torredembarra, s’han connectat 18 seus municipals amb èxit i s’estudia la possible implantació d’un sistema de megafonia sense fil. A Olesa de Montserrat es projecta introduir un sistema de videovigilancia IP per millorar el tràfic en la localitat i augmentar la seguretat. A més, en ser una infraestructura altament escalable, sempre permet la incorporació de nous serveis per als ciutadans.

Veure en línia : www.tynmagazine.com

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: