Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Salut : Breus

Osakidetza seguirà oferint tractaments de fertilitat a les dones sigui quina sigui opció sexual

dimarts 23 de juliol de 2013

Osakidetza seguirà oferint tractaments de fertilitat a les dones sigui quina sigui opció sexual

El Departament de Salut del Govern Basc seguirà atenent en Osakidetza a aquelles dones, que amb independència de la seva opció sexual, requereixin de tractaments de fertilitat.

A través d’una nota, l’Executiu autonòmic ha explicat que el conseller de Salut, Jon Darpón, defensarà avui a Madrid el servei que fins ara ha ofert Osakidetza a aquelles dones que requereixen tractaments de fertilitat. Segons ha avançat, en la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, es posicionarà en contra del text que demà presentarà la ministra de Sanitat, Ana Mato, que pretén excloure dels tractaments de fertilitat del sistema públic de salut a dones lesbianes o dones que decideixen tenir un fill sense parella.

Segons ha subratllat Darpón, "nosaltres seguirem oferint aquesta prestació a les dones basques" perquè "creiem en un sistema sanitari públic, universal i de qualitat que defensa l’equitat de les persones i no estem disposats a fer passos enrere".

Tal com ha remarcat, "els criteris per no oferir a les dones que acudeixen a Osakidetza un tractament de fecundació no seran en base a una opció sexual o un concepte restringit d’unitat familiar, sinó en base a criteris exclusivament ètics".

Veure en línia : Diario Vasco/EFE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: