Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Pakistan : 56 dones assassinades enguany per donar a llum nenes

dijous 28 de novembre de 2013

Pakistan : 56 dones assassinades enguany per donar a llum nenes

Les dones d’alguns països d’Àsia s’enfronten sovint a una intensa pressió per donar a llum a fills homes i l’avortament selectiu en aquests països està molt estès . Els desequilibris poblacionals per sexe poden arribar a ser catastròfics , apunten els experts . Una dona , la Dra Mitu Khurana , pediatre , s’ha convertit en un dels principals opositors de la selecció de sexe d’aquest país després que ella va estar fortament pressionada a avortar a les seves filles bessones per la seva família política .

Quan es va negar a avortar , va ser severament abusada i finalment abandonada pel seu marit .

Cinquanta- sis dones han estat assassinades al Pakistan aquest any per haver donat a llum a una filla en comptes d’un fill , segons va explicar l’activista de drets humans IA Rehman en un simposi amb motiu del Dia Internacional per Eliminar la Violència contra les Dones , celebrat dilluns a Lahore , segons publica el diari pakistanès Express Tribune .

« Un país on les mares són assassinades per donar a llum a nadons no pot ser anomenat una societat ètica », va dir Rehman en el simposi organitzat per All Pakistan Women ’s Association titulat ’ La joventut emergint amb força per al canvi positiu ’ .

En una anàlisi elaborat el 2011 sobre els efectes de l’avortament selectiu a la Xina , l’Índia i Corea del Sud , la Dra Teresa Hesketh , del Centre UCL per a la Salut i el Desenvolupament Internacional , i els seus companys de recerca han assenyalat les conseqüències potencialment « catastròfiques » dels creixents desequilibris de sexe en aquests països, entre ells l’augment de la violència , segons recull Lifenews .

Font: HO

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: