Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Política : Breus

Parlamentàries demanen més formació i participació de dones en política

dijous 28 de novembre de 2013

Parlamentàries demanen més formació i participació de dones en política

Formació , participació política i posar fi a la violència de gènere són les principals reclamacions presentades avui pel Fòrum Global de Dones Parlamentàries a la seva cimera anual celebrada al Parlament Europeu ( PE ) .

"És molt important tenir líders femenines que serveixin de model per a les joves amb talent" , ha afirmat avui la vicepresidenta de la Comissió Europea i responsable de Justícia , Viviane Reding , en la seva intervenció en la conferència celebrada a l’hemicicle de l’Eurocambra .

Parlamentàries de tot el món van participar en aquest fòrum , on van advocar perquè el lideratge polític de la dona s’assenti com a pilar per al desenvolupament econòmic i social dels Estats .

Per aconseguir-ho, han subratllat que cal garantir la participació de les dones en els òrgans directius polítics i empresarials , millorar la seva formació i acabar amb la violència de gènere .

"A Europa el 60 % dels llicenciats són dones ( ... ) , però la seva representació en les juntes directives és només del 16% . Quina pèrdua de talent ! ", Va afirmar Reding , que ha destacat que hi ha estudis que mostren que els resultats d’una empresa són millors si entre els seus directius hi ha homes i dones .

Segons dades d’Eurostat relatives al 2010 i les últimes disponibles , la bretxa salarial mitjana entre gèneres a la UE se situa en el 16,2% , mentre que la Comissió ha calculat en 59 el nombre de jornades addicionals que una dona ha de treballar de mitjana a la UE per guanyar el mateix que un home .

Davant d’un hemicicle abarrotat tant de dones com d’homes , Reding va defensar les polítiques de quotes per assegurar la presència femenina en institucions i empreses , així com la importància que les dones " treballen en xarxa " per ajudar unes a les altres .

(...)

Font: Eldiario.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: