Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-02-2018
>
<
Febrer'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre
Internacional : Breus

Parlen les dones sirianes i demanen participació en el en procés polític del seu país

dimarts 14 de gener de 2014

Parlen les dones sirianes i demanen participació en el en procés polític del seu país

Les dones sirianes criden a les parts enfrontades a superar les seves diferències per arribar a un acord que doni lloc a un país lliure , plural i democràtic que respecti els drets humans i inclogui la seva participació política plena en la construcció del futur de Síria .

Així s’expressa el comunicat final de la conferència de dos dies per donar suport a la participació de les dones en el procés de pau sirià , a la qual van acudir unes 50 sirianes que viuen al seu país o formen part de la diàspora .

L’esdeveniment , patrocinat per ONU Dones i celebrat a Ginebra , va concloure avui amb una crida a aixecar els llocs militars per permetre l’entrada d’assistència humanitària a les zones més necessitades . "Hem fixat una sèrie de bases i prioritats . Aquestes prioritats són la fi de la violència , la promoció del procés de pau i la millora de la situació humanitària " , va explicar Sabah Alhallak , una de les oradores de la conferència que van donar a conèixer la declaració . Les dones van afirmar que no poden romandre callades davant la mort, la destrucció , la fam i altres flagells que pateix la població tant a Síria com als països on s’ha refugiat part.

Per la seva banda, la directora executiva d’ONU Dones , Phumzile Mlambo - Ngcuka , ha afirmat que les ciutadanes de Síria tenen un paper clau en la fonamentació de la democràcia i el respecte dels drets humans al seu país.

Font: Informaria.com

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: