Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Societat del Coneixement

Participem en el Projecte "Hackaton Dades X Dones"

divendres 15 de desembre de 2017

Participem en el Projecte "Hackaton Dades X Dones"

Dones en Xarxa participa en el Projecte Hackaton Dades X Dones de Iniciativa barcelona opendata. El que es vol aconseguir és, co-crear solucions digitals amb tecnologies i dades obertes que contribueixin a promoure l’economia de les cures.
Pero no de qualsevol manera, sino amb criteris d’igualtat efectiva de les dones i de corresponsabilitat. A partir de la disponibilitat de dades obertes, es tractaria de less obtingudes als barris de Les Corts, Sarrià i Sant Genis.

Els objectius fixats per aquest hackaton son:

 1. Compartir coneixements entre persones implicades en la igualtat de les dones, activistes de les tecnologies obertes, activistes dels barris per abordar solucions comunes en favor de la igualtat de les dones.
 2. Fer copartícip a la ciutadania en la trobada de solucions digitals per promoure l’economia de les cures de la proximitat.
 3. Identificar les dades obertes disponibles útils per a promoure l’economia de les cures als barris pilot.
 4. Identificar les dades obertes necessàries per abordar aplicacions per a promoure l’economia de les cures als barris pilot.
 5. Utilitzar les potencialitats de la tecnologia per combatre problemes socials, en aquest cas: les necessitats de cures no resoltes, la desigualtat de gènere en les cures, la manca de corresponsabilitat en les cures, i per promoure les oportunitats de l’economia de les cures en la proximitat dels barris.
 6. Aplicar la innovació social aplicant les dades obertes per a resoldre problemes aportant metodologies innovadores (hackaton).
 7. Divulgar i formar en la utilitat de les dades obertes entre les dones i persones dels barris no relacionats amb les TIC, fomentant la sobirania tecnologia de totes les persones.
 8. Promoure l’apoderament respecte als drets digitals, en concret la privacitat i la proteccio- propietat de les dades personals entre la ciutadania.

  I es per això que des d’iniciativa barcelona opendata busquen dos persones per executar aquest projecte.

Tècnic/a de la Hackaton
Tècnica de gènere

Les altres entitats que participen del projecte son Mou-te Les Corts, la Plataforma Catalana de Suport al Lobby Europeu de Dones i la vocalia de dones de l’Associació de veïns de Sant Genis.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

 • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: