Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

Pilar Bardem lliura a Ada Colau el premi dels actors ’Dones en Unió’

dijous 6 de juny de 2013

Pilar Bardem lliura a Ada Colau el premi dels actors 'Dones en Unió'

La presidenta d’Artistes Intèrprets, Societat de Gestió (AISGE), Pilar Bardem, ha lliurat el premi Dones en Unió a la portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca Ada Colau, durant la cerimònia de lliurament dels premis de la Unió d’Actors .

En nom de les milers de dones que lluiten "Rebut aquest reconeixement per ser cara visible d’una lluita en la qual les dones tenen un paper molt destacat, i que cada dia s’enfronten a l’abús. Milers de dones que, tot i la injustícia, l’assetjament i el xantatge, segueixen defensant els seus. Dones de classe mitjana, baixa o emigrants; heterosexuals, lesbianes, bisexuals o transsexuals. De totes elles he après moltíssim i segueixo aprenent cada dia. Per a totes elles va aquest premi ", ha dit Ada Colau en rebre el premi, davant un auditori posat dempeus.

Bardem acusa el Govern d ’"asfixiar a la ciutadania" En la cerimònia, Pilar Bardem va fer broma amb l’absència del ministre d’Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, ia continuació va criticar obertament al Govern, que "està asfixiant a tota la ciutadania". "Això és absolutament intolerable", ha afegit l’actriu.

Els actors van criticar el Govern en l’última cerimònia dels Goya El ministre Wert i les retallades del Govern ja van ser objecte de crítiques per part del col · lectiu d’actors en la passada Gala dels Goya, a la qual sí va assistir el ministre. Des del president de l’Acadèmia del Cinema, que va criticar la pujada de l’IVA a la cultura, fins actrius premiades com Candela Peña i Maribel Verdú que van carregar contra les retallades en la sanitat, l’educació i contra els desnonaments, i passant per la immensa majoria dels artistes que van pujar a l’escenari.

(...)

Font: ElPlural

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: