Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 10-12-2018
>
<
Desembre'18
llmamejovessum
2627282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
E-Igualtat

Plans d’Igualtat de Gènere per als municipis

dissabte 27 de maig de 2017

Plans d'Igualtat de Gènere per als municipis

Des del 2012 la Diputació de Barcelona ha fet un centenar de Plans d’Igualtat de Gènere. Dona cobertura a un total de 242 municipis de la demarcació de Barcelona, ja que n’hi ha de municipals, però també n’han fet per als Consells Comarcals i Mancomunitats. Es preveu que el 2017 hauran enllestit 13 plans municipals més.

Les desigualtats i discriminacions existents per raó de gènere en totes les esferes, públiques i privades, han estat reconegudes com a tals, i aquest fet ha impulsat la creació dels Plans d’Igualtat com a instrument cabdal per la planificació i implementació de les polítiques públiques de gènere que dóna resposta a la necessitat estratègica de treballar la igualtat més enllà de les accions positives adreçades a les dones.

Concebuts com una eina de treball transversal, els plans incorporen totes o diverses àrees del Consistori per tal d’introduir el principi d’igualtat en totes les actuacions municipals i incidir en diferents àmbits de la societat i de la vida de les persones. Aquest necessari plantejament transversal requereix de l’adquisició de compromisos polítics i també de la sensibilitat, la voluntat i la implicació de tot el personal municipal, així com de la participació de la ciutadania. El Pla d’Igualtat és, doncs, un document clau que, a més de servir per a la planificació i la posada en marxa d’actuacions concretes, ha de preveure el seguiment i l’avaluació posterior del camí recorregut en aquesta matèria i ha de poder mesurar l’impacte o els efectes del mateix en les condicions de vida de la ciutadania a la què s’adreça i, especialment, en la millora de la situació de les dones.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: