Webs Locals

Agenda d’Esplugues [+]

Avui és: 19-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Web local Esplugues

Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones

dimarts 5 de maig de 2015

Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones és un certamen literari que té com a principal objectiu visibilitzar, donar a conèixer i fer un reconeixement públic de les obres literàries realitzades per les dones.

Per tant, aquest concurs té com a finalitat encoratjar a les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l’escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura.

Com es pot participar?


El premi és bianual i són les entitats organitzadores aquelles que presenten les bases de cada edició. El municipi organitzador de la VII edició del premi és El Prat de Llobregat.

Bases de la 7a edició del Premi Literari Delta (edició tancada)

Si vols que t’avisin quan s’obri la propera convocatòria de premi, envia la teva sol·licitud a conselldones@elbaixllobregat.cat

Orígens i desenvolupament del premi


L’any 2000, els ajuntaments i les biblioteques de Castelldefels, El Prat de Llobregat, Gavà, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans i Sant Boi de Llobregat van acordar convocar el Concurs de Novel·la per a Dones, Delta. La denominació Delta que van acordar posar-li al concurs respon a la idea de voler reforçar el que hi ha de comú entre els municipis organitzadors.

Després de 10 anys de vida del premi, el comitè organitzador s’ha ampliat fins a estar composat per 9 ajuntaments de la comarca: Begues, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Gavà, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans. Després de la cinquena edició del premi els organitzadors volen animar a la resta de consistoris del Baix Llobregat a formar part d’aquesta iniciativa, una aportació més per aconseguir la plena igualtat.
Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones

Veure en línia : Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: