Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Comunicació : Breus

Premis Dones a Seguir

dimarts 9 de setembre de 2014

Premis Dones a Seguir

Anuncis ha decidit que és el moment d’accelerar aquest procés d’igualtat entre dones i homes. Per això ha creat els Premis Dones a Seguir, amb l’objectiu de premiar les professionals amb més projecció del món de la comunicació comercial i el màrqueting. Promou la presència de la dona en els òrgans de direcció de les empreses, d’aquesta manera es proporcionarà visibilitat i facilitarà la seva presència futura en els òrgans directius de les empreses.

Els premis MAS es divideixen en dues categories, Anunciant i Agència. En cadascuna d’elles s’estableixen una sèrie de llocs per ubicar les candidates.

Per ser candadita als premis MAS, ha d’haver destacat pel seu acompliment professional i valors humans i tenir una projecció futura cap a tasques de més responsabilitat. Els Premis MAS no busquen reconèixer a dones que ja hagin arribat al més alt en les seves professions, sinó a aquelles que destaquin en la meitat de la seva trajectòria per empènyer, donar-los visibilitat i facilitar el seu ascens a llocs de més responsabilitat.

Segons PWC, a Espanya les dones ocupen el 60% de les aules universitàries, el 45% dels llocs de treball, només un 22% dels llocs directius funcionals, amb prou feines el 16% dels llocs en consell i un 5% dels despatxos de CEO.

Més informació: Cosmopolitan

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: