El festival Femitic arriba a la seva recta final amb el colofó de luxe que suposa el lliurement dels premis en les quatre categories, la de vídeos i TIC, vídeos i àmbit laboral, fotografia i TIC i fotografia i àmbit laboral.

Com en l’anterior edició, l’entrega de premis tindrà lloc a l’Auditori Teresa Pàmies del Centre Cívic Urgell (C/Urgell, 145) el dijous, 29 de novembre de 2012 a les 19h. Moment en el que es donaran a conèixer les creadores i les obres guanyadores d’enguany.

Aquest concurs neix al 2009 amb la finalitat de donar visibilitat al treball fet per dones i especialment en el camp, primer de la fotografia i després del vídeo, i precisament buscant la visibilització per denunciar (categoria Àmbit laboral) i per impulsar (categoria de TIC).

Però també la participació a les xarxes socials, a través del sistema de votacions populars, incentivem el contacte a les xarxes, fruit de solidaritats ancestrals de gènere.

L’esquerda tecnològica és fruit de les discriminacions de les dones, en aquest cas, per l’accés a les tecnologies, veritable clau de la vida i l’economia no ja del futur, sinó del present.

Així en aquesta, la quarta edició el concurs arriba a un grau de maduresa pel que fa a la qualitat de les obres presentades, en les que el sentiment de denúncia està molt present en tots els àmbits.

Finalment, amb la Gala de lliurament dels premis posarem punt i final a la quarta edició, la de 2012 del premis creats per propiciar els continguts a la xarxa. La xarxa és de totes.