Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Agenda

Presentació de “Noies, les Tic són Nostres”

Coctels&Net Especial "Les Tic són Nostres"
dimarts 17 d'abril de 2018

Presentació de “Noies, les Tic són Nostres”

Eventbrite - Presentació del portal "Noies, les TIC són Nostres"

Aquest proper dimecres 25 d’abril, a les 19,00 h, dones en xarxa presentarà al Movistar Centre la seva nova iniciativa "Les Tic són Nostres"

Presentarà l’acte Lourdes Muñoz presidenta de dones en Xarxa, comptant amb Mireia Mata , Directora General d’Igualtat per donar la benvinguda a les assistents.

Seguidament es desenvoluparà una taula rodona sota el tema de "Per què les noies han d’estudiar tecnologia?, Per què és una oportunitat estudiar tecnologies per a les dones? on escoltarem les experiències de les convidades i al final es fara un debat obert al públic.

Finalment Judith Vives ens parlarà de com comunicar aquest projecte.

Acabarà l’acte amb el tradicional coctel en aquest coctels&net especial "Noies, les TIC són Nostres"

Com a convidades confirmades tenim actualment a Pilar Conesa , Directora d’Anteverti i Margarita Casalí , estudiant d’enginyeria mecànica de la UPC.

Les Tics son Nostres, (https://ticsonnostres.cat/) és un projecte que s’emmarca dins la línia de Dones en Xarxa de generar xarxes de dones i continguts digitals que es puguin re-utilitzar , i que promocionin la figura de les dones i afavoreixin la igualtat de les dones en l’àmbit TIC.

Creiem que és molt important la presència de les dones en l’àmbit digital. Aquesta és una qüestió estratègica per a la societat i també per a les dones perque l’àmbit digital marcarà el món, i d’aquí les nostres diverses iniciatives en aquest entorn. En aquest sentit creiem que s’ha de promocionar la presència de les dones en totes les escales i en tots els moments. Des de les dones mes joves, fent que el seu talent sigui un incentiu que les motivi i que optin per els estudis tecnològics, per accedir a llocs de treballs tecnològics, fins a tenir dones en espais directius i tecnològics o que promocionin les seves startup, i arribant al mes alt nivell com son les CEO’s de grans empreses tecnològiques.

Aquest projecte va dirigit a les dones d’entre 16 i 18 anys en el moment que han de decidir les seves carreres. Hem creat un portal on hem enregistrat dones que han participat en les diferents edicions de #WomanLiderTic , i per tant totes aquestes dones que han col•laborat amb nosaltres en aquest esdeveniment, van accedir a gravar un video curt per donar un missatge molt clar responent a la pregunta: "Per què has d’estudiar TIC?"

Aquest portal dóna un missatge clar en primera persona, per part de les dones, de perquè les noies han d’estudiar tecnologia. Ho hem fet organitzant els seus vídeos per l’ús social de les TIC, es a dir, cóm aquesta dona utilitza les TIC, amb quina finalitat social, i també per el seu lloc de treball.

Movistar Centre és una iniciativa de Telefónica i està concebut com un espai obert als ciutadans. Ofereix una àmplia agenda d’activitats relacionades amb el món de la tecnologia i la innovació, posant èmfasi en els canvis que estem vivint gràcies a la digitalització del nostre entorn. Un lloc per visitar i experimentar, per compartir nous enfocaments i oportunitats, per gaudir i aprendre.

Totes hi esteu convidades! No t’ho perdis!

Coctels & Net Barcelona Especial "Les TIC son Nostres"
Dimecres 25 d’abril de 2018
19:00h h.
Movistar Centre, Carrer de Fontanella 2. Barcelona

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: