Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Agenda

Presentació PIKARA Magazine

dimecres 30 de setembre de 2015

Presentació PIKARA Magazine

Aquest divendres dia 2, a llibreria Pròleg, reben les amiges de La Pikara Magazine que presentaran la nova edició de la Revista en paper. Us hi esperem a totes!!

Divendres 2 a les 19.00h, i al Dissabte 3, a les 20:30h. la presentació serà a La caníbal (C/. Nàpols 314).

Pikara Magazine és una revista digital que ofereix periodisme i opinió amb visió feminista, crítica, transgressora i gaudidora... Després la gran acollida als anuaris 1 i 2, surt el 3er. num. amb el doble d’exemplars de l’any passat. L’edició inclou, al voltant de 140 pàg. en color, amb paper de qualitat i un disseny més acurat que mai, a càrrec d’Emma Gascó, que ens torna a sorprendre amb cobertes originals i txulíssimes. Els articeles escollits han estat publicats a la digital pikaramagazine.com i l’equip editorial diu dels continguts:

"Prioritzem els reportatges, entrevistes i anàlisis en profunditat, que conviden a una lectura reposada front al consum ràpid que mana a l’internet.
Ens apropem a temes tan variats com la salut mental, moda, economia feminista, CIEs, feminisme islàmic o gordofòbia. També hi incloim articles inèdits de col·laboradores com ara Barbijaputa o Lucas Platero. El contingut inèdit amb més protagonisme és una sel·lecció de les il·lustracions i cartells de la plataforma gràfica contra la llei Gallardón, Wombastic, com a manera de cel·lebrar que vam aconseguir aturar aquest retrocès en matèria d’avortament. I un altra novetat és que Alicia Murillo ha gosat triar un nou format: la fotonovel·la."

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: