Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 22-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Dones en Xarxa

Primeres pases de Dexlabore

dijous 19 de gener de 2012

Primeres pases de Dexlabore

Alella i Viladecans han començat l’any amb Dexlabore, el portal d’ocupació que posa en marxa dones en xarxa.

Ambdòs grups es van omplir de participants i amb una molt bona impressió, tant per les participants com per les formadores de dones en xarxa, qui van valorar la predisposició i la bona acceptació dels tallers.

Aquesta és la segona fase del projecte Dexlabore, la sessió s´han explicaran els detalls dels dos tallers sobre el funcionament de les xarxes socials adreçat a les dones.

El 16 de gener 20 dones van participar en la sessió inaugural de la formació dexlabore a Alella. El 17 de gener 35 dones van participar en la sessió inaugural de les formació dexlabore a Viladecans.

Dones en xarxa amb alguns municipis aquesta posant en marxa la formació DExlabore per a grups de dones, que consisteix fonamentalment en un seguiment i suport online, que també conté tres sessions presencials d’orientació, contacte i aclariment de dubtes.

Sessió inaugural - presentació del portal, explicació dels itineraris, cada sessió de formació conté formació tècnica, estratègica i exercicis. Explicació dels objectius a cada participants us reptes, quin tipus de suport tindrà online, i el seguiment que fa una tècnica de l’equip dexlabore. Les participant rebran una comunicació cada setmana de dones en xarxa, valorant la seva evolució en les xarxes, si té un perfil ben orientad, si ha aconseguit contactes adequats .. i alguns consells.

Així les dones no sentiràs soles en aquest procés, un suport continu per aconseguir l’objectiu: una bona xarxa de contactes en els segments o sectors en els que busquem feina que optimitzin la seva recerca de feina.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: