Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 13-11-2018
>
<
Novembre'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Societat : Breus

Professionals assenyalen la manca de diversitat d’un sector tecnològic sense dones

dimecres 23 d'abril de 2014

Professionals assenyalen la manca de diversitat d'un sector tecnològic sense dones

Cinc professionals hispanoamericans del món de la tecnologia han debatut aquesta tarda sobre el paper de la dona en aquest sector a la secció " Dones Tech : Lideratge Femení al Món Tecnològic " , organitzat per Avaya , Amèrica Economia i Intuic a través de Google Hangout .

Han estat cinc punts de vista diferents , tres femenins i dos masculins ; un d’europeu -quatre llatinoamericans ; però tots han coincidit en una cosa : les taules dels despatxos i les sales de reunions segueixen estant per darrere d’una realitat que és molt més diversa , i la solució a aquesta bretxa està en l’educació.

El moderador del debat , el vicepresident de màrqueting de Avaya per Amèrica, Roberto Ricossa , ha citat dades que afirmen que només el 14% de les empreses de la llista Fortune 500 o Riquesa 500 compten amb dones en els seus llocs executius , i que un 25 % d’aquestes no tenen cap presència femenina en el seu plana directiva .

No obstant això, com ha destacat Patricia Araque , cofundadora de Ellas2 , una plataforma de suport a dones hispanes emprenedores , les dones s’estan acostant a la tecnologia " en massa" . "Som majoria d’usuàries en totes les tecnologies , com les xarxes socials, que tenen a veure amb la conversa . Però aquestes estan creades per homes , blancs i nord-americans , el que significa que els problemes que solucionen estan esbiaixats " , ha explicat . El sector de la tecnologia renúncia , així , al seu parer , a la diversitat .

La directora de comunicació de Google a Llatinoamèrica , Ana Paula Blanco, ha insistit també en la importància de la diversitat . Les dones aporten diversitat a les empreses : " diversitat d’idees , de projectes i de capacitats " . Ho ha comparat amb l’eficàcia de treballar amb un equip els membres tinguin diferents carreres , bagatges socioculturals i nivells socioeconòmics . "Si tots els teus treballadors han estudiat el mateix en la mateixa facultat , al final obtens gairebé el mateix de tots ells" , ha afirmat .

(...)

Font: Emprenedores TICBEat

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: