Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 27-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Societat : Breus

Professionals assenyalen la manca de diversitat d’un sector tecnològic sense dones

dimecres 23 d'abril de 2014

Professionals assenyalen la manca de diversitat d'un sector tecnològic sense dones

Cinc professionals hispanoamericans del món de la tecnologia han debatut aquesta tarda sobre el paper de la dona en aquest sector a la secció " Dones Tech : Lideratge Femení al Món Tecnològic " , organitzat per Avaya , Amèrica Economia i Intuic a través de Google Hangout .

Han estat cinc punts de vista diferents , tres femenins i dos masculins ; un d’europeu -quatre llatinoamericans ; però tots han coincidit en una cosa : les taules dels despatxos i les sales de reunions segueixen estant per darrere d’una realitat que és molt més diversa , i la solució a aquesta bretxa està en l’educació.

El moderador del debat , el vicepresident de màrqueting de Avaya per Amèrica, Roberto Ricossa , ha citat dades que afirmen que només el 14% de les empreses de la llista Fortune 500 o Riquesa 500 compten amb dones en els seus llocs executius , i que un 25 % d’aquestes no tenen cap presència femenina en el seu plana directiva .

No obstant això, com ha destacat Patricia Araque , cofundadora de Ellas2 , una plataforma de suport a dones hispanes emprenedores , les dones s’estan acostant a la tecnologia " en massa" . "Som majoria d’usuàries en totes les tecnologies , com les xarxes socials, que tenen a veure amb la conversa . Però aquestes estan creades per homes , blancs i nord-americans , el que significa que els problemes que solucionen estan esbiaixats " , ha explicat . El sector de la tecnologia renúncia , així , al seu parer , a la diversitat .

La directora de comunicació de Google a Llatinoamèrica , Ana Paula Blanco, ha insistit també en la importància de la diversitat . Les dones aporten diversitat a les empreses : " diversitat d’idees , de projectes i de capacitats " . Ho ha comparat amb l’eficàcia de treballar amb un equip els membres tinguin diferents carreres , bagatges socioculturals i nivells socioeconòmics . "Si tots els teus treballadors han estudiat el mateix en la mateixa facultat , al final obtens gairebé el mateix de tots ells" , ha afirmat .

(...)

Font: Emprenedores TICBEat

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: