Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Emprenedores : Breus

Programa de creació de cooperatives i empreses socials i solidàries per a dones ’Construïm en femení les Altres Economies’

divendres 25 de març de 2016

Programa de creació de cooperatives i empreses socials i solidàries per a dones 'Construïm en femení les Altres Economies'

Impulsat per Barcelona Activa, el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum i la Fundació Surt, és un programa que té com objectiu l’acompanyament a la creació de cooperatives i empreses socials i solidàries.

Es busquen dones o grups de dones amb una idea de projecte bastant definida que s’estigui desenvolupant d’una manera informal o estigui en fase d’inici i necessiti un impuls per a començar. Potser fa temps que esteu desenvolupant una activitat de manera informal i ara voleu apostar-hi, potser esteu a punt d’iniciar-vos en l’aventura de l’autocupació... aquest és, llavors, el vostre programa!

El programa està adreçat també a dones que participin en projectes de cooperatives o empreses social amb homes, sempre que sigui en condicions d’equitat respecte els seus companys de projecte i elles siguin les que facin el programa formatiu.

"Construïm en femení les Altres Economies" tindrà lloc els matins de dilluns a dijous de 9:00h a 14:00h des del mes d’abril fins el mes de juny-juliol i, a partir d’aleshores, hi ha una dedicació menys intensiva durant els mesos de juliol, setembre, octubre i novembre. En cas que la dona inscrita al programa sigui part d’un col·lectiu, pot alternar la seva participació a les sessions formatives amb altres companyes.

Totes les activitats del programa són gratuïtes. En cas de tenir nadons, hi ha la possibilitat de disposar d’un espai per la seva cura.

Més informació: Joana Garcia Grenzner.

joana.garcia@surt.org. Tel. 93 342 83 80

Coordinadora del Programa "Construïm en Femení les Altres Economies". SURT. Fundació de dones. Fundació privada. C/Guàrdia, 14 baixos. Barcelona.

http://emprenedoria.barcelonactiva....

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: