Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Societat : Breus

Programa pilot ’No estàs sola’ atén 50 dones embarassades d’Extremadura amb problemes

dimecres 4 de desembre de 2013

Programa pilot 'No estàs sola' atén 50 dones embarassades d'Extremadura amb problemes

El programa pilot "No estàs sola " de l’associació Xarxa Mare Extremadura , recolzat per l’Institut de la Dona d’Extremadura ( IMEX ) ha atès 50 dones embarassades o mares de nens petits amb problemes que les situen en una situació d’especial vulnerabilitat .

La precarietat econòmica , maltractament , depressió postpart , embaràs imprevist o falta de suport del pare o de la família , són les principals causes que porten a dones embarassades o amb nens petits a demanar ajuda a l’associació Xarxa Mare , segons ha indicat la presidenta regional , Pilar Javato .

La Casa de la Dona a Càceres ha acollit avui unes jornades sota el nom " Xarxes i recursos de suport en el marc dels nous models de parentalitat positiva " dirigida a professionals com a treballadors socials i psicòlegs entre d’altres , als quals a més se’ls ha donat a conèixer els primers resultats del programa pilot "No estàs sola " .

Javato ha manifestat , en declaracions als mitjans abans de l’inici de la jornada , que el programa es va posar en marxa al juliol amb una primera fase de difusió i que des de finals de setembre s’han atès unes 50 dones en situació de vulnerabilitat prestant suport psicològic .

Però l’objectiu de Xarxa Mare , ha indicat Javato , és oferir una atenció integral a les dones i per això ha ressaltat la necessitat de treballar en xarxa amb les institucions públiques i privades per fer " un acompanyament complet" a la dona que es troba amb una problemàtica .

Així ha manifestat que un dels objectius de la jornada és detectar i analitzar les situacions que afecten a les dones que es troben en alguna de les situacions referides anteriorment i que aprofundeixi en les mesures de suport psicosocials .

Per la seva banda, la directora de l’ IMEX , María José Ordóñez , ha manifestat que a Extremadura igual que en la resta del país s’està produint una situació de " retrocés " de la natalitat i que des del Govern d’Extremadura "volen donar suport al col · lectiu de dones embarassades i mare en situació de risc d’exclusió social " .

Ordóñez ha assenyalat que per complir amb aquest objectiu és necessària la implicació, a més dels organismes públics, d’associacions i ONG que treballen amb aquest col·lectiu .

(...)

Font: Elperiódico de Extremadura

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: