Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Corbera [+]

Avui és: 20-03-2018
>
<
Març'18
llmamejovessum
262728
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores

Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre

Blocaires : Corbera

PSC, ICV-EA, CiU i ERC reediten el pacte per governar el Consell Comarcal del Baix Llobregat

dijous 19 de juliol de 2007

La socialista Rosa Boladeras tornarà a presidir els quatre anys vinents el Consell Comarcal del Baix Llobregat després del pacte tancat avui entre el PSC, ICV-EUiA, CiU i ERC. Boladeras, regidor i exalcaldessa de Corbera de Llobregat, ha explicat que els objectius de futur són "les polítiques de benestar i les qüestions relacionades amb el territori".

Al ple del Consell Comarcal del Baix Llobregat el PSC disposa de 17 consellers, ICV-EUiA 7, CiU 6, ERC 4, PP 4 i Ciutadans 1.

Els representants del PSC (Juan Antonio Vázquez i Rosa Boladeras), d’ICV-EUiA (Lluís Moreno), de CiU (Salvador Esteve i Josep Maria Llop) i d’ERC (Dolors Pueyo) han signat avui el pacte pel qual reediten l’acord de govern que ja funcionava en l’anterior legislatura.

En l’estructura de govern, cada un dels partits tindrà una vicepresidència. Pel que fa a les diferents àrees, el PSC assumirà dona, joventut, promoció econòmica, serveis generals i hisenda, serveis a la persona, i territori i mobilitat; ICV s’encarregarà de cultura, medi ambient i educació; CiU de polítiques de benestar, i ERC de turisme.

L’acte de constitució del Consell Comarcal tindrà lloc demà a Sant Feliu de Llobregat. Rosa Boladeras, que serà reelegida com a presidenta, ha agraït avui la "confiança" rebuda dels diferents partits i ha comentat que la comarca "ha de treballar en la millora de l’atenció a les persones i en tot allò que afecta el territori, com el riu, el medi ambient, l’habitatge i la mobilitat". Boladeras s’ha mostrat convençuda que el Consell Comarcal "continuarà tenint el paper rellevant que històricament ha desenvolupat".

Veure en línia : VIA VILAWEB

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: