Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 24-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Web local Castelldefels

"Publicitat i joguines", taller de ‘La coeducació a l’escola i a casa’

La sessió, emmarcada dins del cicle de tallers adreçats a les famílies , serà el 12 de desembre (15 h) a l’escola Lluís Vives
dimarts 9 de desembre de 2014

"Publicitat i joguines", taller de ‘La coeducació a l'escola i a casa'

Publicitat i joguines: com influeixen? És el tema que es treballarà a la propera sessió del cicle de tallers adreçats a les famílies dins La coeducació a l’escola i a casa. Les festes de Nadal són un bon moment per reflexionar sobre les joguines i els regals que fem als nostres fills i filles.
Hi ha joguines per nenes? I joguines per nens? O totes les joguines són per a tothom? En aquest espai de tertúlia s’analitzarà diferents anuncis publicitaris per veure com influeixen en els desigs de nenes i nens... i en el de les famílies. Es debatrà sobre els valors que potencien unes i altres joguines, en les pors i prejudicis sexistes que tenim les persones adultes més que els infants, i en com podem educar en igualtat per prevenir la violència de gènere en un futur.
Als nens no els agrada el rosa? És que les nenes no els agraden els cotxes? Què esperen les famílies de les seves filles i fills? Són les joguines sexistes? Ho som nosaltres? Com podem intervenir per educar en valors i ser conseqüents?
El taller parteix de l’anàlisi d’una sèrie d’anuncis dirigits al públic infantil per tal d’analitzar com són els anuncis de les joguines dirigides a nenes i com són les dirigides a nens. A partir del visionat dels vídeos i d’una sèrie d’elements d’anàlisi s’identificarà quins valors s’associen a cada tipus de joguina i es veurà com la limitació del tipus de joc correspon als rols socialment imperants de masculinitat i feminitat. Un cop identificats els elements s’assenyalarà les conseqüències que els rols de gènere tenen en nenes i nens (futures dones i homes) i com la família pot intervenir per afavorir unes identitats més plenes i lliures.

Dia: 12 de desembre de 2014
Horari: De 15 a 16.30 h
Lloc: Escola Lluís Vives

Inscripcions: https://www.castelldefels.org/ca/ss...

Informació de les sessions següents:
16 de gener: Emocions i sexualitat: claus per una educació plena
20 de febrer : Coeducar és prevenir els conflictes i la violència de gènere
13 de març: Eduquem amb una mirada diferent

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: