Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Societat

Quan les dones s’uneixen, succeeixen coses meravelloses

@infowomanssoul
dijous 26 de maig de 2016

Quan les dones s'uneixen, succeeixen coses meravelloses

WOMAN’S SOUL POSA A DEBAT L’ACTUALITAT DE LA DONA AMB LES DONES MÉS INFLUENTS

WOMANS SOUL celebra el seu primer esdeveniment sota la marca "Essential Women".

Aquest tipus de trobades tenen com a objectiu reunir dones rellevants per debatre diferents temes d’actualitat que afecten a la dona del S XXI. Moderat per Montse Escobar, dtora de RRPP de Grey Group Spain i conferenciant en femení i protagonitzat per Susana Pino, la Fundadora, i Vinyet Almirall, directora de RRPP de Bodegues Torres que va patrocinar l’esdeveniment.

En aquesta ocasió es van convocar a 30 dones amb influència en diferents àmbits, política, alta direcció, món empresarial, institucions, art i cultura i comunicació. La convidada especial va ser Alícia Domínguez, doctora en Història i autora entre d’altres de "Viaje al Centro de mis mujeres".

Alicia va ser la ponent en aquest acte, i al voltant del tema "el malestar que no té nom" i que afecta les dones del S XXI, va explicar la importància de l’alliberament intrapersonal per aconseguir la igualtat .... "Hem de alliberar-nos del paper de cuidadores, donadores, protectores ... que ens han assignat des de petites". D’altra banda va parlar sobre la redefinició de les relacions de poder entre homes i dones, llançant a les assistents dues preguntes: Quin és el principal malestar que tenim les dones avui en dia? i Què podem fer des de la nostra posició privilegiada en els nostres respectius àmbits per reforçar el ’mentoring’ en cadena ?.

Aquestes van ser algunes de les aportacions de les assistents:

Mª Angeles Tejada, presidenta d’Honor de FIDEM i Directora de RANDSTAD a Espanya; "A vegades som nosaltres mateixes les que ens discriminem laboralment, perquè en moltes ocasions no volem accedir a posicions que signifiquen més temps de treball ja que ens sentim culpables al no dedicar-nos a la família".

Carmen García Ribas, directora de Màster de Lideratge Femení i escriptora de Llibres com a Síndrome de Mari Pili; "Per a que les dones puguin dissenyar el seu destí han de alliberar-se del sentiment de culpa que ens te lligades i que ens impedeix en moltes ocasions complir els nostres somnis".

Helena Torras, Bwom co-founder VP Operations Abiquo, Managing Partner Paocapital, Advisory Board & Tech Mentor; "Un 70% de dones volem una relació socio-professional que ens ompli. És important donar visibilitat a altres dones, i augmentar el nombre de dones en àmbits de poder per aconseguir canviar el lideratge del món i de les empreses ".

Gemma Voltas, especialista en mentoring financer per a emprenedores, Membre de la Comissió d’emprenedores de FIDEM; "Per aconseguir la independència d’una mateixa, cal gestionar les finances pròpies i dirigir les regnes del nostre diners. Hem de negociar amb la nostra caixa i assegurar les nostres vides ".

Imma Moraleda, secretària de política d’igualtat del PSC, Regidoria Gestió del temps; "Hem d’avançar per conciliar el temps que dediquem a la vida personal i professional i ensenyar als homes que també han de gaudir de la vida familiar i apostar per una correcta distribució del temps".

Lourdes Muñoz, Diputada del PSC, destaca la seva participació en la Comissió Mixta dels Drets de la dona i Igualtat d’Oportunitats; "Necessitem teixir xarxes, on puguem aportar cadascuna en el nostre àmbit i que ens ajudin a avançar i a no sentir-nos soles".

Laura Rodríguez, Brand Manager de Sensilis "Les dones busquem l’excel·lència i la superació. Quan arribem a la feina hem de demostrar que som les millors ... però portem a sobre la família, els fills, els pares, les amigues, les factures ... ..L’home no té el mateix context, ni la mateixa dificultat per arribar a aquests llocs i posicions ".

Amanda Teres, directora de The perfect woman "Les dones joves sí que volem llocs directius, però tenim els mateixos problemes que abans, i a més en moltes empreses avui en dia et pregunten si vols casar-te i tenir fills".

Com a conclusions generals del debat podem destacar que hi ha un sentiment de culpa generalitzat que les dones necessitem superar per aconseguir canvis individuals en les nostres actituds. I d’altra banda, hem de teixir xarxes entre nosaltres per donar-nos suport i aconseguir canvis significatius. En aquest punt comptem amb les oportunitats que ens ofereix el món online i les xarxes socials.

Woman ’s Soul com a plataforma digital dirigida a la dona, pretén ser un lloc de trobada que faciliti teixir aquestes xarxes i que ajudi a donar visibilitat a projectes i iniciatives que impulsin millores en el món de les dones.

Per a més informació
Spino@womans-soul.com
www.womans-soul.com

Veure en línia : Vols conèixer més sobre Woman’s Soul?

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: