Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
#womanlidertic : Breus

Qui són les dones més poderoses de les TICs ?

divendres 30 de maig de 2014

Qui són les dones més poderoses de les TICs ?

La tecnologia repeteix per tercera vegada com una categoria en la llista de dones poderoses . Aquest any , set dones del mercat entrar en el top 25 de la llista de Forbes , i van des segments diversos com fabricants fins xarxes socials .

Encapçalant la llista de les dones més poderoses del món de la tecnologia està Sheryl Sandberg , COO de Facebook . Sandberg ocupa el lloc número 9 ° del rànquing , i la seva fortuna està valorada en 1.000 milions de dòlars . El seu ascens a la llista és un reflex de l’avanç de les TIC en el mercat .

"Amb un patrimoni net de només al voltant de mil milions de dòlars , Sandberg supervisa les vendes , màrqueting , desenvolupament de negocis , recursos humans i comunicacions en el gegant dels mitjans de comunicació social, que té un valor de mercat de $ 160.000.000.000 " , diu l’informe de Forbes .

"Sota el lideratge de Sandberg , Facebook ha millorat el seu acompliment dels guanys i renovat la seva estratègia mòbil . Al maig Sandberg es va unir a The Giving Pledge , amb la promesa de regalar almenys la meitat del seu valor net a causes benèfiques " , afegeix .

Un lloc més avall se situa Virgina Rometty , la CEO que va assumir les regnes d’IBM fa dos anys . Tot i la disminució del creixement en la companyia , Forbes va destacar la capacitat de lideratge de Rometty , que la va portar des de treballar com enginyera de sistemes en 1981 fins al comandament d’una de les companyies més importants de les TIC .

Susan Wojciki és la següent en el rànquing . La CEO de Youtube , plataforma adquirida per Google , va estar des dels inicis del gegant d’Internet. Gràcies a la seva capacitat de lideratge , va passar de treballar com Consigliere d’anuncis a la companyia a ser una de les personalitats més influents en mitjans digitals .

Una altra de les dones més poderoses de les TIC és la CEO de Yahoo , Marissa Mayer . És una de les presències més joves del rànquing de Forbes , i ve liderant un fort canvi de paradigma comercial . Yahoo va gastar més de 100 milions de dòlars en l’adquisició de 21 companyies el 2013 , com a part de la nova política de Mayer que busca aixecar el perfil de la companyia enfront de competidors com Google .

També es destaca la presència de Meg Whitman , CEO d’HP . Cap de la segona major empresa de tecnologia del món , Whitman va assumir el comandament d’HP a 2011 , i des de llavors ve liderant al fabricant en un context complex per al mercat de PC . Finalment Ursula Burns , Chair - CEO de Xerox , també va pujar a la llista. Encara en un món que s’encamina a un futur sense paper , l’executiva va aconseguir que Xerox es converteixi en un fort i rendible competidor en el segment .

Font: CanalCL

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: