Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 27-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
#womanlidertic : Breus

Quinze dones fan el salt de gènere en el sector de les Tic

dimecres 28 de maig de 2014

Quinze dones fan el salt de gènere en el sector de les Tic

El Club del Talent , iniciativa impulsada per fomentar l’ocupació femenina en el sector TIC , ha completat la primera fase del seu desenvolupament seleccionant a les 15 dones que participaran en aquesta edició . El procés de selecció es va dur a terme fa només unes setmanes a través dels portals d’ocupació Ticjob i Infojobs .

El grup definitiu està format per joves acabats titulades , professionals amb experiència prèvia en les noves tecnologies o procedents d’altres sectors , aturades de llarga durada , mares solteres ... Al costat d’aquesta diversitat , totes comparteixen un perfil comú : estar a l’atur , tenir un nivell alt d’anglès i un gran interès en desenvolupar les seves habilitats professionals en el sector TIC .

En els vuit dies que ha durat el procés de selecció , s’han rebut més de 1.200 sol · licituds per a aquestes 15 places , una participació que evidencia que efectivament hi ha dones preparades i interessades en fer carrera en un sector amb una bretxa de gènere alarmant .

Les xifres , així ho constaten . Segons dades de la Comissió Europea , només tres de cada deu treballadors TIC a Europa són dones ; i només el 19,2% d’aquests professionals tenen un cap de gènere femení , enfront del 45,2% registrat en altres sectors . Maximilien de Coster , Managing Partner de Ticjob i portaveu del Club del Talent , subratlla que a Espanya la presència de dones en treballs de l’entorn TIC cau fins a un 13% , a la cua d’Europa i en ple auge d’aquest jaciment d’ocupació.

A partir d’ara , les participants començaran un procés de formació que s’estendrà durant els propers dos mesos , temps en què adquiriran els coneixements i habilitats necessàries per triomfar a nivell laboral en el competitiu món de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació , a més de rebre sessions d’entrenament empresarial i en « soft skills « ( o habilitats socials ) . El programa tindrà la seva part online , que anirà a càrrec de Thinking Heads Digital , i una altra part presencial a Madrid , en la qual col · laboraran : Tecnofor , Quint Wellington Redwood , Netmind , QRP International i la Universitat d’Alcalá . Un cop finalitzada la formació , les 15 dones certificaran els seus coneixements amb APMG Internacional , entitat especialitzada en certificacions TIC , el que acreditarà la seva ocupabilitat i facilitar la seva inserció en el mercat laboral .

(...)

Font: ABC

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: