Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Agenda

Reconeguem les violències sexuals. Jornada de reflexió i debat

diumenge 22 de novembre de 2015

Reconeguem les violències sexuals. Jornada de reflexió i debat

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell, inaugurarà la sessió Reconeguem les violències sexuals. Jornada de reflexió i debat, on s’exposaran reflexions del Grup de Treball tècnic d’Abordatge de les Violències Sexuals de la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència Masclista.
23/11/2015 10:00 | Casa del Mar de Barcelona (Carrer d’Albareda,1). | Barcelona (Barcelonès)

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell, inaugurarà la sessió Reconeguem les violències sexuals. Jornada de reflexió i debat, on s’exposaran reflexions del Grup de Treball tècnic d’Abordatge de les Violències Sexuals a Catalunya, de la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència Masclista, en relació a la reconceptualització i diagnosi de la situació a Catalunya, amb la finalitat d’elaborar durant l’any vinent un model d’intervenció integral per a l’abordatge de les violències sexuals.
Segons l’ONU una de cada tres dones ha patit algun tipus de violència masclista i una de cada deu ha patit una agressió sexual al llarg de la seva vida. Segons l’OMS, el 35% de totes les dones han experimentat violència ja sigui en les relacions de parella o fora d’elles en algun moment de les seves vides, i entre el 40 i 50% de les dones europees informen sobre alguna forma d’assetjament sexual o comportament sexual no desitjat al lloc de feina.
L’ICD organitza aquesta jornada en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Per aquest motiu divulga la imatge commemorativa “Construïm una Catalunya lliure de violència masclista”, missatge sota el qual es faran enguany els actes de rebuig a aquesta xacra. En els actes es llegirà el Manifest Institucional unitari de rebuig de la violència masclista que signen la Generalitat de Catalunya, les quatre Diputacions, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya. El proper dimecres dia 25 de novembre es faran actes de rebuig de la violència masclista a:
Alt Pirineu i Aran: Epicentre. Passeig del Vall, 13. A les 19h. Tremp.
Barcelona: Pl. de Sant Jaume. A les 13h.
Catalunya Central: Pl. de l’Ajuntament. A les 12h. Manresa.
Girona: Seu de la Diputació. Pujada de Sant Martí, 5. A les 12h.
Lleida: Pl. dels Fanalets de Sant Jaume. A les 10h.
Tarragona: Pl. de la Quartera. A les 11h. Falset.
Terres de l’Ebre: Teatre Auditori Felip Pedrell. Passeig de la Ribera 11. A les 19h. Tortosa.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: