Tal i com hem comentat anteriorment, Femitic és un concurs copyleft perquè Dones en Xarxa aposta per la filosofia open (obert) i el coneixement lliure, és a dir, els continguts, les creacions i les aplicacions sota drets d’autor oberts a la seva reutilització.

Això afecta tant a l’ús que les persones poden fer dels vídeos i les fotografies presentades a Femitic, que recordem que es troben sota llicència Creative Commons BY-SA 3.0, com a les obres que poden utilitzar les concursants per a la realització de les seves fotografies i vídeos.

Podeu presentar treballs completament originals, és a dir, que tot el material que els composi (àudio, música, imatges, vídeo...) hagi estat creat per vosaltres.

Però si voleu o necessiteu recòrrer a obres de tercers/es, aquí teniu un recull de pàgines web que ofereixen àudio/música, vídeo i imatges sota llicències Creative Commons, copyleft i/o royalty free .

Reviseu l’obra en la que esteu interessades i assegureu-vos de què permet usos comercials i obres derivades. I no oblideu citar a l’autor o autora de l’obra utilitzada o bé dins la pròpia obra o bé en l’apartat del formulari de participació destinat a la descripció del vostre treball.

Àudio/Música

- Audio Farm

- CC Mixter

- Dogmazic

- Free Music Archive

- Freesound

- Jamendo

- Magnatune

- Música Copyleft

- Música Libre

- MusicLeft

- Musopen

- Nomag

- Partners in Rhyme

- Phlow

- Public Domain 4 U

- Soundcloud

- Vida Perra

Imatges

- 4 Free Photos

- Alegri Photos

- Compfight

- Cool Image Bank

- Creativity 103

- DHD

- Every Stock Photo

- Flickr

- Free Clipart

- Free Foto

- Free Images

- Google

- Icon Finder

- Morgue File

- Open Clip Art

- Vecteezy

Vídeo

- Dale al Play

- Categoria de vídeo de Música Copyleft

- Public Domain Comedy Video

- Public Domain Torrents

- Tu TV

- VideoEscucha

- VebFilm

- YouTube

En general

- Cerca de Creative Commons

- Directori de continguts de Creative Commons

- Clear Bits

- Internet Archive

- Ministerio de Educación

- Wikipedia Commons

Si coneixeu alguna altra pàgina que ofereixi recursos d’aquest tipus, no dubteu en compartir el seu enllaç a través del formulari de comentaris.