Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Comunicació

Reimagina’t: joves per una publicitat no sexista

El passat 25 d’abril es va celebrar l’acte d’entrega de premis organitzat per l’Observatori de les dones en el mitjans audiovisuals
dimecres 26 d'abril de 2017

Reimagina't: joves per una publicitat no sexista

Ahir, dia 25 d’abril, es va celebrar l’acte de cloenda del concurs (RE)Imagina’t, una iniciativa de l’Observatori de les dones en els mitjans audiovisuals per a promocionar l’ús no sexista de l’audiovisual entre els joves. Els resultats foren vuit peces audiovisuals realitzades per adolescents d’entre 14 i 18 anys (algunes amb l’ajuda d’estudiants de 2n de Comunicació Audiovisual de la Blanquerna) que trenquen estereotips de gènere i lluiten per construir nous models de masculinitat i feminitat no hegemòniques.

L’acte s’inicià amb la presentació de Carme Basté, Periodista, profesora y vicedecana en la Facultad de Comunicación y Relaciones Internacionales Blanquerna; Silvia Casola, assessora tècnica d’Igualtat i Ciutadania i professora sociologia a la UB; Teresa Maria Pitarch, presidenta de l’Institut Català de les Dones; i Pilar Díaz, Alcaldessa d’Esplugues de Llobregat i presidenta de l’Observatori de les dones en els Mitjans de Comunicació. La Carme va recordar la rellevància de que siguin joves els que trenquin estereotips i reimaginin la publicitat i els seus valors, mentre que la Silvia va ressaltar lo poc acostumades que estem les persones adultes a que siguin els adolescents els que ens facin veure el món amb uns altres ulls. A continuació, Teresa Maria va destacar la rellevància d’aquests premis com a mitjà per lluitar contra una publicitat sexista que cossifica les dones i per visibilitzar nous referents en les representacions dels rols de gènere. Finalment, Pilar va criticar el biaix sexista de la publicitat com a productora d’estereotips de masculinitat i feminitat, en què els homes gaudeixen de la seva llibertat absoluta mentre les dones s’encarreguen de tasques de cura. Davant aquest fet, altres models no només són possibles, sino que són necessaris.

La presentació de l’acte va donar pas a la Laia Servera, presentadora de l’InfoK i antiga estudiant de la Blanquerna, que va presentar els premis. Aquí podeu repassar el nom de les peces i les seves autores:

Modalitat B: Creació audiovisual d’una durada no superior a 30 segons, que defensi un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals.

Millors espots realitzats pels i les participants categoria 14-16 anys

Espot realitzat per alumnes de 4rt d’ESO de l’Associació Educativa Integral del Raval de Barcelona, realitzat per Joan Gratacós, Saida Zizaoui, Irene Quero, Oumaima Asbai, Basma Moumouda, Abida Begum i Malika Hassane.
Nom del projecte: Rompiendo moldes

Espot realitzat per alumnes de 3er d’ESO de l’Escola Jesus Mª St Gervasi de Barcelona, realitzat per Alba López, Carla Bonifasi, Mariona Basllesté, Julia Caballer i Patricia Armengol
Nom del projecte: La ventafocs arriba a palau

Millors espots realitzats pels i les participants categoria 17 – 18 anys

Espot realitzat per alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola Jesús Mª St. Andreu de Barcelona, realitzat per Tania Montero Cruz, Lorena Cepero Leiva, Claudia Alejandra Castillo Carreón i Judith Soler Arderiu.
Nom del projecte: Color is not gender

Espot realitzat per alumnes de 2n de Batxillerat del Institut Ramon Berenguer IV de Santa Coloma de Gramenet, realitzat per Maria Garcia, Stephanie Valencia, Nicole Torrent, Dana Arujo i Clàudia Hurtado.
Nom del projecte: I tu? Què penses?

Modalitat A: Idea, guió i storyboard d’una creació audiovisual que defensi un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals, d’ una durada de 20 segons.

Millors guions categoria 14-16 anys

Guió realitzat per alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Voramar de Barcelona, presentat per Mar Huertas Güell, Aina Jaén Pérez, Lixin Montejo Martínez, Guillem Montes Mansergas i Ramon Torné Fisa.
Guió i Storyboard
Aquest treball s’ha fet amb la col·laboració dels alumnes de la Blanquerna: Marc Inglés, Mireia Aixendri, Marc Parellada, Marc Martos, Andrea Garcia, Júlia Alemany, Marta García i Júlia Tuset.
Nom del projecte: A l’abast de tothom

Guió realitzat per alumnes de 4rt d’ESO de l’Associació Educativa Integral del Raval de Barcelona, presentat per Joan Gratacós, Saida Zizaoui, Irene Quero, Oumaima Asbai, Basma Moumouda, Abida Begum i Malika Hassane.
Guió i Storyboard
Aquest treball s’ha fet amb la col·laboració dels alumnes de la Blanquerna: Carlota Ramos, Marta Segú, Andrea Lopez i Natàlia Denamiel.
Nom del projecte: Mostra’t

Millors guions categoria 17-18 anys

Guió realitzat per alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Jesús Maria Sant Andreu de Barcelona, presentat per Carlos Fernandez Toro i Irene Casajuana Serrano.
Guió i Storyboard
Aquest treball s’ha fet amb la col·laboració dels alumnes de la Blanquerna: Elena Prado Lasheras, Melissa Restrepo Mazo, Ari Ruiz Sara, Eva Esperanza Cebollada, Oleguer Baró Saura, Guillem Perez-Serna i Júlia Tuset Cussó.
Nom del projecte: Potència Femenina

Guió realitzat per alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola Gravi de Barcelona, presentat per Sergi Wakefield, Roger Dalmases, Santi Sansano i Rita Rodríguez.
Guió i Storyboard
Aquest treball s’ha fet amb la col·laboració dels alumnes de la Blanquerna: Lídia Aso Contreras, Rosa Bonastre Vergara, Nicolás Carro Ramos, Raquel Marquès Armengol i Emma Aguilar Soto.
Nom del projecte: Menjant Tòpics

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: