Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Cultura
Presentació del llibre ’Música de Cámara’

Rosa Regàs: "Les dones hem rebut coneixements de resignació, i la part més difícil és treure’ns-ho de sobre"

divendres 19 d'abril de 2013

Rosa Regàs: "Les dones hem rebut coneixements de resignació, i la part més difícil és treure'ns-ho de sobre"

Al voltant de la construcció d’una història d’amor als anys 50 (entre 1949 i 1984), es recrea una Barcelona i una societat amb les tensions que la traspuen. "És una poderosa història d’amor, de recreació de mons represaliats", segons va declarar el jurat que li va atorgar el premi de biblioteca breve.

Entre les injusticies que marcaren profundament aquells anys, i que encara arrosseguem, el de la manca d’autonomia de la dona, producte d’haver-la rellegat; una situació que l’escriptora coneix bé, i que tal i com ella va referenciar, "deia Kapuscinski va dir que un país que ha patit una dictadura necessita 100 anys per superar-la".

Perquè les actituts romanen més enllà de l’aparell legislatiu dels governs, Fins a quin punt influeixen en aquesta història d’amor la manera en què ens han educat i en aquest cas, amb sang. "La sexualitat, els sentiments i emocions estan per sobre d’allò que ens han educat sinó, tothom serien fatxes." I així es topen e una història d’una noia que és filla de republicans i un noi de la part alta de Barcelona"

Gemma Nierga, conductora de l’acte a la Llibreria Laie, va definir a Rosa Regàs com “el mediterrani”, tranquil•la, calmada, profunda que de vegades esclata aquella tempesta, fidel i coherent amb les seves idees.

Rosa Regas va justificar el títol La música de cambra perquè va avançant en la narraci, és la música de la prosa, és fàcil imitar la música, el què és difícil és trobar la teva música i ser-ne fidel".

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: