Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Comunicació : Breus

Rostres de refugiades protagonitzen l’exposició ’Dona. Tots som una ’

dijous 19 de setembre de 2013

Rostres de refugiades protagonitzen l'exposició 'Dona. Tots som una '

Els rostres de 38 dones refugiades , que s’enfronten a diferents condicions de vida al " ardu camí per sobreviure" , protagonitzen l’exposició ’ Dona. Tots som una ’, del fotoperiodista Francisco Magallón , al Museu Nacional d’Antropologia , en col · laboració amb l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats ( ACNUR ) .

Durant la presentació de la mostra , que romandrà al museu fins al 19 de gener, el seu autor ha afirmat que " el problema d’una dona no és d’ella mateixa o de totes les dones , sinó de tota la societat" . Així mateix, ha indicat que espera amb aquesta exposició contribuir a reduir la " invisibilitat " de les supervivents i sensibilitzar la població per aconseguir els "canvis necessaris " per a la igualtat efectiva .

" Ser dona en molts llocs del món representa una greu risc i més en els conflictes armats , on es converteix en una arma de guerra " , ha denunciat la representant d’Acnur a Espanya , Maricela Daniel , que ha destacat la situació de les refugiades , per a les que creuar la frontera suposa un " risc important , ple d’obstacles" , i que no acaba quan arriben als campaments .

Segons aquesta organització , dels més de 45 milions i refugiats al món , el 80 per cent són dones i nens . Milers d’elles pateixen diàriament persecució per motius de gènere : matrimoni forçós , crims d’honor, mutilació genital , tracta amb fins d’explotació , violència i esclavitud sexual , violència domèstica o per orientació o identitat sexual , entre d’altres .

Per aquest motiu , Daniel ha indicat ACNUR advoca pel reconeixement com a refugiades de les dones i nenes que necessiten protecció internacional i pel que s’atenguin adequadament les seves necessitats específiques. Concretament , aquesta organització treballa per ajudar a aquest col · lectiu de dones en situacions de desplaçament forçós i enfortir la seva participació " com a pilar i motor de les seves famílies i comunitats" .

Font: Europa Press

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: