Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Societat : Breus

Rudi veu "imprescindible" incorporar el talent de les dones al teixit productiu

dilluns 21 d'octubre de 2013

Rudi veu "imprescindible" incorporar el talent de les dones al teixit productiu

La presidenta del Govern d’Aragó , Luisa Fernanda Rudi , ha afirmat que és " imprescindible" incorporar el talent de les dones a teixit productiu .

D’aquesta manera , ha defensat que les dones rurals tenen un paper "fonamental " en les economies , encara que, en ocasions , "la seva vital contribució a la societat passa desapercebuda" .

D’aquí , l’objectiu de celebrar el Dia Internacional de les Dones Rurals , "fer que les dones del medi rural es vegin reconegudes i representades , recordant a la societat tot el que els deu, valorant els seus mèrits i la seva vàlua" .

En aquest marc s’ha celebrat a Terol el I Simposi Nacional de Dones Rurals , en què han participat la ministra de Sanitat , Serveis Socials i Igualtat , Ana Mato , i la presidenta del Govern d’Aragó .

A la trobada , organitzada per l’Institut Aragonès de la Dona i l’Institut de la Dona , i en què també ha estat el conseller de Sanitat , Benestar Social i Família de l’Executiu aragonès , Ricardo Oliván , han assistit 250 persones , que han analitzat els reptes de la dona en el medi rural i les seves possibilitats de futur .

A Aragó , set de cada deu residents viuen en una zona urbana , sent els municipis de la zona rural, els de menys de 2.000 habitants , els que presenten una pèrdua sostinguda de població .

Per això , les vies de què disposa la Comunitat Autònoma per revertir la situació i potenciar el paper de la dona rural passen , tal com ha dit la presidenta d’Aragó , per una peça clau : l’emprenedoria .

" De la barreja d’experiències emprenedores i la innovació , s’obtenen resultats de qualitat en una economia globalitzada com l’actual . Es tracta d’incorporar el talent de les dones al teixit productiu " ha assegurat Rudi . (...)

Font: HeraldodeAragón

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: