Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Salut : Breus

Sanitat cola les tesis antiavortistes en el futur Pla de Suport a les Famílies

dimecres 30 d'abril de 2014

Sanitat cola les tesis antiavortistes en el futur Pla de Suport a les Famílies

Protegir la maternitat des del moment de la concepció i crear famílies fortes que no es divorciïn ni es trenquin són dos dels dels objectius d’aquest pla que coordina la ministra Mato . L’esborrany , que ha estat remès a les entitats socials , dedica tota una línia estratègica al suport de la maternitat per evitar avortaments i reconeix , per primera vegada , que hi ha famílies més enllà de la tradicional . Parla fins i tot de famílies de gais , lesbianes , bisexuals i transsexuals .

Aquest pla estableix la protecció del no nascut durant el seu creixement i desenvolupament proporcionant a la mare la informació i els instruments necessaris que li facilitin continuar amb el seu embaràs . Fixa així mateix una atenció prioritària per a les embarassades menors d’edat o per aquelles a l’ fill no nascut se li hagi diagnosticat alguna malaltia o discapacitat . Entre els objectius destaquen també el foment de la natalitat , un suport prioritari a famílies en situacions de conflicte per evitar ruptures i promocionar en els mitjans ia l’escola una imatge positiva i reeixida de la família .

El PP ha necessitat nou anys i la sentència del Constitucional per reconèixer oficialment que hi ha un altre tipus de famílies. En aquest document se citen textualment les famílies LGTB, és a dir, les famílies formades per parelles de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals dins dels objectius d’eradicar les desigualtats, en aquest cas per orientació sexual. El pla inclou tot just set objectius voluntaristes però inconcrets per millorar la protecció econòmica de les famílies i prevenir la pobresa infantil. Es parla de forma ambigua de la pobresa energètica i de facilitar ajuts per a l’accés a l’habitatge, tot i que no hi ha cap al·lusió a les milers de famílies afectades pels desnonaments.

Tampoc inclou ni una sola línia sobre la possibilitat de recuperar les beques menjador o les ajudes als llibres de text que aquest Govern va eliminar per a les llars més necessitats.

Font: CadenaSER

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: