Webs Locals

Agenda de Sant Boi [+]

Avui és: 16-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Web local Sant Boi

Sant Boi commemora el Dia Internacional contra la Violència Masclista

divendres 21 de novembre de 2014

Sant Boi commemora el Dia Internacional contra la Violència Masclista

Demà dissabte dia 22 de novembre tindrà lloc, a l’exterior del Mercat de la Muntanyeta, l’acte central de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència Masclista . La jornada inclou la lectura d’un manifest reivindicatiu, un espectacle infantil i la presentació de la campanya Això no és Amor.

Violència i dones amb discapacitat

El manifest reitera la necessitat de seguir treballant per sensibilitzar la societat al voltant de la realitat de la violència masclista i evitar les relacions de parella basades en la desigualtat i la discriminació. Fa una referència especial a la situació que pateixen moltes dones afectades per alguna discapacitat reconeguda tot indicant que "s’enfronten a una discriminació múltiple, freqüentment desconeguda i invisible".

Informació i nova campanya

En acabar la lectura del manifest, està prevista la tradicional i simbòlica enlairada de globus contra la violència . La jornada també acollirà un estand amb documentació i informació especialitzada dels serveis que ofereix el Centre de Recursos i Documentació de les Dones (CRDD) i l’ espectacle infantil "De gran seré...seré...què seré de gran?" , a càrrec de la contacontes Merche 8A . Així mateix, l’acte públic servirà per presentar públicament la campanya municipal Això no és amor , adreçada fonamentalment a lluitar contra les relacions de maltracte i desigualtat que tenen lloc en el món de l’adolescència i la joventut.

Més activitats

El programa commemoratiu inclou la II Marxa El Baix Llobregat contra la Violència Masclista (Dia 23, 10 h, sortida des de la plaça de l’Ajuntament) i l’espectacle flamenc "Nosotras, vosotras y ellos" (dia 23, 19 h, Can Massallera. Gratuït), fet a mida per a l’ocasió per la companyia Flamenco Dorao del barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou de Sant Boi. A més, el dia 25 es desenvoluparà La violència masclista 2.0 , jornada dirigida a professionals de l’àmbit de l’atenció a la infància, l’adolescència i la joventut, i el dia 27, la sessió La cooperació municipal a la cruïlla: Una jornada pel debat i la reflexió , dedidada al paper de les dones en els països en vies de desenvolupament. Les dues sessions tindràn lloc al matí, a la Bilioteca Jordi Rubió i Balaguer.

L’Ajuntament s’afegeix també a la campanya commemorativa Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. Gira-li l’esquena , que promou l’Institut Català de les Dones, les diputacions, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: