Webs Locals

Agenda de Santa Coloma [+]

Avui és: 19-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Santa Coloma

Santa Coloma correrà per la lluita contra el càncer

divendres 14 d'octubre de 2011

Santa Coloma correrà per la lluita contra el càncer

Santa Coloma de Gramenet es calçarà de nou per manifestar i celebrar, un cop més, el seu esperit solidari i la seva vocació esportiva.

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l’Institut Municipal d’Esports, la Unió Colomenca d’Atletisme i l’Associació Espanyola Contra el Càncer s’anima a participar de la festa de l’esport que tindrà lloc, el proper dia 16 d’octubre, amb la celebració de la Cursa Popular Córrer per una causa justa, acte central de la Jornada de Sensibilització Social contra el Càncer.

Santa Coloma de Gramenet acollirà aquest esdeveniment el diumenge, 16 d’octubre, a partir de les 10:30 hores, i amb sortida des de Can Zam (davant Cerveses Damm). El recorregut serà molt suau i planer. Tot un passeig pel centre de la ciutat.

Aquesta activitat està oberta a tothom (qualsevol edat i no té caràcter competitiu). Només haureu de tenir ganes de passejar o córrer. Podeu venir amb la família, els amics, etc. A més, tots els participants seran obsequiats amb una samarreta i podreu optar a diferents lots de regals.

Sens dubte, aquesta cursa, a més de servir per fer esport, té com a principal objectiu donar a conèixer a la societat la naturalesa i la problemàtica d’aquesta malaltia.

Totes les donacions econòmiques es destinaran, per mitjà de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, al treball per aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia i potenciar la seva investigació.

Veure en línia : AJUNTAMENT SANTA COLOMA

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: