Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Santa Coloma [+]

Avui és: 20-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Santa Coloma prepara el Festival Internacional de Cinema de Drets Humans

dilluns 28 de novembre de 2011

Santa Coloma prepara el Festival Internacional de Cinema de Drets Humans

Santa Coloma acollirà la tercera edició del Festival Internacional de Cinema de Drets Humans, on es destacaran, entre altres, la persecució política de les persones que busquen la igualtat a Sud-Amèrica, i la lluita de les dones espanyoles de la postguerra.

La ciutat de Santa Coloma de Gramenet acollirà els dies 1, 2 i 3 de desembre la tercera edició del Festival Internacional de Cinema de Drets Humans, un espai de reflexió i debat a partir de la projecció de pel·lícules i documentals que aborden les principals mancances de llibertats fonamentals a tot el món.

Durant el certamen, que es desenvoluparà a la sala d’actes de la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré i al centre de recursos juvenils Mas Fonollar, es projectaran 17 pel·lícules, que precediran a les taules rodones i debats encapçalats pels directors i directores dels films, protagonistes i especialistes en la defensa de drets humans i de la solidaritat.

El dissabte 3 de desembre, a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (21.30h) se celebrarà l’acte de lliurament dels premis i la projecció de la pel·lícula guanyadora.

El jurat està integrat per professionals del món del cinema, com són Fabio Gobbi (muntador), Pau Guix (director i guionista), André Herrera (actor), Miguel Ibáñez Monroy (guionista de cinema, televisió i teatre) i la regidora de Cultura de Santa Coloma Petra Jiménez.

Es concediran tres premis - Millor pel·lícula de Drets Humans, Millor Pel·lícula d’Igualtat i Interculturalitat i Millor Pel·lícula de Memòria i Justícia Universal - a més del Premi Especial del Públic.

Aquest any s’ha volgut destacar dins del festival la lluita per les igualtats ètniques, religioses i polítiques a l’Àfrica i els principals problemes que avui castiguen aquest continent com la fam i la falta d’aigua.

A partir de les projeccions també es podrà reflexionar sobre la lluita dels drets humans del poble Sahrauí, la persecució política de les persones que busquen la igualtat a Sud-Amèrica, la lluita de les dones espanyoles de la postguerra, i la visió dels nens i nenes de la Guerra Civil espanyola, entre d’altres.

Especial menció també es realitzarà el moviment dels indignats i el reflex de la seva lluita en el moment actual.

Veure en línia : EL PERIÓDICO

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: